Найближчим часом планується проведення ряду масових заходів, пов’язаних із проведенням шкільних випускних вечорів, відзначення Дня захисту дітей тощо. Міліцією вживаються додаткові посилені заходи безпеки для того, аби святкування пройшли без порушень громадського порядку та надзвичайних подій. На території області відновлено роботу блок-постів по контролю за транспортними засобами з метою унеможливлення перевезення зброї, вибухівки чи інших небезпечних предметів.

Міліція Вінниччини докладає усіх зусиль, аби у повній мірі забезпечити правопорядок в регіоні. Прикладом цього є проведення на належному рівні позачергових виборів Президента України, під час яких в області не зареєстровано жодного суттєвого правопорушення. Ми вдячні вам за повагу до Закону, толерантність один до одного і високу громадянську позицію, яка була продемонстрована під час проведення доленосного для країни волевиявлення.

Ми і надалі робитимемо все залежне, аби кожна людина почувалася безпечно вдома і на вулиці. Разом з тим з огляду на складну суспільно-політичну ситуацію на Сході України, продовження проведення антитерористичної операції, коли не можна виключати скоєння протиправних дій з боку радикально налаштованих осіб, закликаємо вас не втрачати пильність, бути особливо уважними в громадських місцях, транспорті.

У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час а також осіб з підозрілою поведінкою прохання телефонувати за номером «102».

Наголошуємо, що криміногенна ситуація на Вінниччині залишається стабільною, контрольованою правоохоронними органами і міліція зробить все залежне, аби наш регіон і надалі залишався спокійним.



Переглядів: 3883
Поширень: 0