Чимало цікавинок запропонували для дітей та їх батьків організатори свята – КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» та за сприяння депутата обласної ради Сергія Кудлаєнко. Завдяки їх зусиллям, таке мега-позитивне дитяче свято відбувалось у нашому місті вже третій рік поспіль.

Свято мильних бульбашок: яскраві розваги для малечі

Свято розпочалось у спекотний літній полудень концертною програмою, але окрім музики зі сцени на маленьких слухачів рясно посипались, виграючи райдужними боками на сонечку, сотні легеньких та тендітних мильних бульбашок – а яке ж то щастя для малечі ганятися за ними і ловити!

Свято мильних бульбашок: яскраві розваги для малечі

На площі, окрім постійної розважальної дискотеки, було ще чимало забав, діти будь-якого віку знаходили собі заняття до смаку. В одному куточку малювали, в іншому розписували обличчя, ще в іншому стрибали на батутах або грали у шахи. По периметру площі розташувались виставка дитячих картин та різноманітних виробів від учнів міських шкіл мистецтв, фотовиставка на тему дитинства, майданчик для найменших діточок. Тут же показували свої досягнення та розказували про себе дитячо-юнацькі спортивні школи (пізніше показові виступи з боксу, волейболу, акробатики маленькі спортсмени провели під сценою), а компанія «Ласунка» пропонувала виграти смачне морозиво у імпровізованому тирі або намалювати його. Призи та подарунки отримували найактивніші учасники свята!

Свято мильних бульбашок: яскраві розваги для малечі

Поруч малювали на тему ласкавих до малечі лікарів – це був конкурс від медичного центру «Альтамедика», працівники якого обирали кращі малюнки та нагороджували їх авторів сертифікатами. Клоуни грали з дітьми у інтерактивні ігри. Відбулась також сімейна спортивна естафета та майстер-клас від спортивного клубу «Zumba». Був і конкурс загадок для татусів. А магазин «Антошка» порадував вишуканим показом дитячої моди літнього сезону.

Свято мильних бульбашок: яскраві розваги для малечі

Родзинкою свята став флешмоб з запуску повітряних кульок. Всі бажаючі дітки отримали кульку та маркер, щоб написати своє найзаповітніше бажання. Згодом, десятки яскравих повітряних куль з заповітними мріями одночасно злетіли у повітря. Нехай все збудеться!

«Свято мильних бульбашок», присвячене міжнародному дню захисту дітей, подарувало чимало позитивних емоцій вінницькій малечі. А значить і наступного року, майданчик біля «Райдуги» у перші літні дні стане найкращим місцем для розваг для дітей та батьків.



Переглядів: 9119
Поширень: 0