8 червня відбувся фінал проекту «Голос країни». До нього потрапило три учасника, серед яких і вінничанка Ольга Мельник. Хоча дівчина й не здобула першого місця, проте показала чудові результати. «До успіхів вінничан додався ще один вагомий здобуток – Ольга Мельник потрапила до фіналу популярного проекту «Голос країни». Ольга гідно представила наше місто на пісенному конкурсі. Я думаю, що кожен вінничанин, хто дивився це шоу, вболівав за неї. Я переконаний, що Ольга запам’яталася всім глядачам, адже вона є яскравою особистістю з прекрасним голосом та вмінням триматися на сцені. Я впевнений, що цю дівчину чекає велике майбутнє, і вона й надалі прославлятиме наше місто», – вважає заступник міського голови Андрій Рева.

Андрій Рева передав вітання Ользі від віце-прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, в. о міського голови, секретаря міської ради Сергія Моргунова та усього виконавчого комітету міської ради. І вручив їй символічний подарунок на згадку – це міні-копія вінницької вежі, яка є символом Вінниці. І, як зазначив заступник міського голови, це символ першої висоти, якої досягла юна вінничанка, і він сподівається, що це лише початок.

Ольга Мельник професійно займається вокалом з 8 років. З 10 років дівчина відвідувала дитячу студію «Зоряна мрія», що при міському Палаці мистецтв «Зоря». Її викладач – Віра Майборода. Ольга розповідає, що їй дуже пощастило з викладачем, адже саме вона змогла повністю розкрити її талант. «Я дуже пишаюся своєю вихованкою. Ми займаємося з нею вже дев’ять років. Це дуже наполеглива, слухняна та працелюбна дівчина. Оля працює у різних стилях: рок, поп-рок і соул, ритм-енд-блюз тощо. І ця її якість дуже допомагала їй у шоу. Звичайно, всі хотіли, щоб вона перемогла, але на даному етапі – це чудовий результат. Ми всі дуже раді її успіху і сподіваємося, що це лише початок її творчої кар’єри», – каже Віра Майборода.

Сама дівчина розповідає, що заявку на участь у проекті подала її мама зі старшою сестрою. А сама Оля про це нічого не знала. Тому, коли до неї зателефонували і повідомили, що вона пройшла на кастинг «Голосу країни», як зазначає дівчина, у неї був шок. «Відверто кажучи, мені дуже важко робити перший крок, мені потрібен поштовх, що й зробили мама з сестрою. Під час «сліпого» кастингу до мене повернулися всі тренери, крім Ані Лорак. Ще раніше я вирішила, що піду до того тренера, який повернеться першим, і це був Сергій Лазарєв. Звичайно, були страхи, що, можливо, це не найкращий варіант, але коли я побачила людину в роботі, вони розвіялися. Він дуже відповідальний, дає чіткі і зрозумілі поради, я розуміла тренера з півслова», – розповідає Ольга Мельник.

За словами Ольги, участь у конкурсі дала їй дуже багато. «Насамперед це чудовий досвід впевненості в собі, я стала більш серйозно ставитися до своєї творчості. Проект дав мені віру в себе, бажання рухатися далі. Я розумію, що зупинятися на досягнутому зараз неможна, як би не було важко – потрібно рухатися далі», – каже Ольга. Щодо планів, то вінничанка зазначила, що вона про них не говорить, а намагається втілити в життя. Загалом вона працюватиме над піснями, своїм образом, стилем, музикою, і робитиме це з ще більшим ентузіазмом, ніж до участі в проекті. Також, за потреби, вона звертатиметься за порадою до свого «зіркового» тренера Сергія Лазарєва, який пообіцяв вінницькій співачці допомагати їй у цьому.



Переглядів: 5067
Поширень: 0