Організаторами соціально-мистецького проекту «Розфарбуй буденність свого міста» є Вінницька дитяча художня школа за сприяння департаменту культури міської ради.

У Вінниці «розквітнув» фасад одного з міських медичних закладів

Ця ідея виникла під час одного з засідань виконкому у грудні минулого року, коли розглядалися питання про формування публічних просторів міста. В результаті з’явився проект, в рамках якого учні Вінницької художньої школи розфарбовуватимуть фасади різних міських установ, таким чином додаючи яскравих кольорів дизайну міського середовища.

У Вінниці «розквітнув» фасад одного з міських медичних закладів

«Проект почали реалізовувати ще в минулому році. Тоді учні художньої школи розмалювали три аудиторії та фойє свого закладу. А цьогоріч у рамках проекту дванадцять учнів художньої школи, а це діти віком 13-16 років, намалювали квіти на фасаді ЦПМСД №3, що по вул. Воїнів Інтернаціоналістів, 10. Коли роботу було закінчено, адміністрація закладу не приховувала свого захоплення талановитістю учнів художньої школи. Відвідувачі центру та перехожі дякували юним художникам і казали, що яскраві візерунки та квіти, що відтепер прикрашають його фасад,, піднімають настрій», – розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи Вінницької дитячої художньої школи Марія Карабан.

У Вінниці «розквітнув» фасад одного з міських медичних закладів

Також Марія Карабан зазначила, що проект продовжуватиметься й надалі, але наразі наступний об’єкт, який розмалюють учні дитячої художньої школи, ще остаточно не визначений.



Переглядів: 6541
Поширень: 0