Працівники вінницького УБОЗу затримали під час торгівлі трамадолом 36-річного вінничанина. Раніше судимий за пограбування чоловік збув на Вінницькому залізничному вокзалі 520 психотропних пігулок «трамадол» за 7800 грн.

Під час проведення санкціонованих обшуків в гаражних приміщеннях та за місцем проживанням вінничанина було вилучено ще понад 1600 заборонених пігулок, 5 пристроїв для куріння канабісу та 25 поліетиленових пакетів з марихуаною загальною вагою майже півкілограма.

У Вінниці викрили банду, яка постачала важкі наркотики з-за кордону

Крім того, у торговця наркотиками вилучили патрони до автомата Калашникова та пістолета Макарова.

За словами начальника УБОЗ УМВС у Вінницькій області полковника міліції Валерія Пастуха, в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками УБОЗу  затримано ще четверо подільників затриманого, які займалися постачанням в Україну важких наркотичних засобів та психотропних речовин.

Вилучене направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Проводяться подальші оперативні, слідчі дії, направлені на документування злочинної діяльності наркоторговців.



Переглядів: 4060
Поширень: 0