У прозорому офісі "Єднання душі та краси"З 1 липня 2014 року у територіальному  відділенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» (Вишенька) презентовано виставку живопису Пірняк Олесі Олександрівни «Єднання душі та краси», яка діятиме протягом цього місяця.

- Споконвічна цінність мистецтва змінює наш погляд на життя, відкриваючи красу, яка є основою всесвіту. Людина наближається до пізнання істини через справжнє мистецтво. Вміння віднайти гармонію залежить від ступеню духовного розвитку особистості.

Олеся Пірняк прийшла у живопис рано, оскільки малювала вона з малих літ. Найкращі зразки українського образотворчого мистецтва справили на майбутню художницю неабияке враження ще з юнних літ.

 Перша виставка відбулася 2002 році в СЗОШ №12,а перша професійна - «Стежкою до храму краси» у Вінницькому художньому обласному музеї 2013 року, і до сьогодні вирує активне творче життя…

Живопис «Єднання душі та краси» виразно доводить глядачеві, що Олеся Пірняк— завжди має постійний пошук — одна зі стрижневих ознак її творчості.

У прозорому офісі "Єднання душі та краси"

Для пересічної особистості квіти на підвіконні — буденна прикраса інтер’єру, а для художниці Олесі Пірняк ці творіння флори викликають цілу низку емоцій, котрі «виливаються» розмаїттям яскравих кольорів, як, наприклад, у натюрмортах «Бузок», «Тюльпани», « Симфонія весни», «Піони», та ін. Твори майстрині — яскраві, живописні, з насиченим забарвленням, ваблять глядача широкою манерою письма.

У прозорому офісі "Єднання душі та краси"

Керуючись у творчості девізом «краса врятує світ», молода вінницька художниця створила чималу кількість оригінальних картин.



Переглядів: 4773
Поширень: 0