У Вінниці Служба безпеки України викрила і припинила протиправну діяльність організованого злочинного угруповання, члени якого незаконно виготовляли, зберігали та збували великими партіями психотропні речовини – амфетамін та метамфетамін.

Зловмисники обладнали в орендованому будинку на околиці міста підпільну нарколабораторію, де за допомогою прекурсорів та необхідних хімічних сполук виготовляли психотропи.

Наркоторговці виготовляли щодня до 1 кг психотропних речовин та реалізовували їх у місцевих нічних клубах.

У Вінниці викрито нарколабораторіюУ Вінниці викрито нарколабораторію

27 червня ц.р. співробітники СБУ затримали двох учасників ОЗУ: організатора – 28-річного місцевого мешканця та його спільника, який є власником декількох місцевих розважальних закладів. Оперативники затримали зловмисників у нарколабораторії під час фасування чергової партії психотропу. У організатора вилучено готівку – майже 300 тисяч гривень, одержаних від чергової злочинної оборудки.

У ході обшуку приміщення правоохоронці виявили лабораторне обладнання для змішування компонентів, прес для виготовлення пігулок, ємності із залишками хімічних сполук, велику кількість прекурсорів. Крім цього, у будинку також вилучено боєприпаси та набої до вогнепальної зброї.

Слідчими СБУ двом учасника ОЗУ повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України. За рішенням Вінницького міського суду їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою.



Переглядів: 3845
Поширень: 0