10 липня о першій годині ночі на вулиці Київській сталась дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.

24-рчний водій автомобіля «KIA Sportage», виїжджаючи з території Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, допустив зіткнення зі службовим міліцейським автомобілем «УАЗ Патріот», який їхав по головній дорозі в напрямку вулиці Гонти. Від потужного удару міліцейський автомобіль «викинуло» на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з каретою швидкої допомоги.

Потрійне ДТП на Київській: водій КІА змусив міліцейський УАЗ врізатися у карету «швидкої»

Внаслідок аварії постраждали фельдшер та лікар, які знаходилися у кареті швидкої допомоги. Жінки отримали травми різного ступеню важкості. Одна з постраждалих знаходиться на лікуванні у нейрохірургічному відділенні лікарні, а інша – у травматологічному.

Потрійне ДТП на Київській: водій КІА змусив міліцейський УАЗ врізатися у карету «швидкої»

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Причини аварії встановлюються. Проводиться досудове розслідування.



Переглядів: 4484
Поширень: 0