У вінницькому клінічному центрі центрального регіону нині лікують близько сотні бійців- учасників антитерористичної операції. Кілька десятків з них у важкому стані. Багатьох хлопців війна позбавила рук та ніг.

Поранених бійців із зони АТО до Вінниці направляють літаком. За один раз перевозять до 20 хлопців, з яких мінімум п\'ятеро у вкрай важкому стані.

З багатьма пораненнями лікарі вінницького військового госпіталю в мирні часи не стикалися, тому кожна операція для них водночас і випробування, і перемога.

Для поранених захисників Вітчизни співробітники та ветерани обласного управління УМВС Вінниччини придбали сучасний новітній апарат для прискорення загоєння ран, отриманих внаслідок вибуху мін.

- Я дуже вдячний працівнику фірми, який терміново привіз апарат необхідний для лікування пораненого бійця з Львівщини, а також особовому складу та пенсіонерам УМВС. 25 000 гривень, на купівлю цього апарату, зібрані за кілька годин, - говорить головний міліціонер Вінниччини Олег Школьний. – Зараз я з задоволенням передаю його головному хірургу, щоб він лікував наших бійців. Пораненим хочу побажати найскорішого одужування, щоб вони живими та здоровими поверталися у родини.

Головний хірург медичного закладу МО України Андрій Верба та головний міліціонер Вінниччини Олег Школьний

Головний хірург медичного закладу МО України Андрій Верба подякував за подарунок та розповів, що такі медичні апарати сьогодні є дуже необхідними, але їх має не кожна лікарня. Він необхідний для реабілітації поранених від вибуху мін.



Переглядів: 5281
Поширень: 0