Ранком 17 липня чотири екіпажі ДАІ переслідували вулицями міста чорну "Ауді". Увімкнені звукові сигнали, проблискові маячки та голос з гучномовця з вимогою зупинитись водій ігнорував. На шаленій швидкості він мчав вулицями міста. Зупинився правопорушник на перехресті вулиць 40-річчя Перемоги-Медведєва, спричинивши аварію, у якій пошкоджено 5 машин.

Про водія на чорній «AUDI», який на великій швидкості, порушуючи правила дорожнього руху, та не помічаючи пішоходів, їздить вулицями обласного центру, працівникам міліції повідомили вінничани.

Для затримання правопорушника були задіяні чотири екіпажі працівників ДАІ. Близько о пів на восьму годину ранку даний автомобіль був помічений на вулиці 1-го Травня. Вимогу працівників ДАІ зупинитись водій проігнорував та, збільшивши швидкість, почав тікати. Для зупинки правопорушника працівники Державтоінспекції використали звукові сигнали та проблискові маячки, але водій їх ігнорував.

У Вінниці п’яний водій «Ауді» потрощив п’ять автомобілів, тікаючи від ДАІ

На перехресті вулиць 40-річчя Перемоги - Медвєдєва, водій-втікач, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі водію «Кia cerato», що їхав по головній дорозі, в результаті чого сталось зіткнення. Від потужного удару автомобіль «AUDI» «викинуло» на припарковані машини. У результаті аварії було пошкоджено 5 автомобілів.

Винуватцем автопригоди виявився 26-річний вінничанин. Як з’ясувалося, чоловік керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердили результати медичного дослідження у наркологічній лабораторії. Також правопорушник керував іномаркою без водійського посвідчення. Він раніше неодноразово притягувався до відповідальності за керування автомобілем в стані сп’яніння, за що був позбавлений права керувати транспортними засобами.

У Вінниці п’яний водій «Ауді» потрощив п’ять автомобілів, тікаючи від ДАІ

Державтоінспектори на правопорушника склали адміністративний протокол за ст. 124 КУоАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна». Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п\'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.



Переглядів: 6835
Поширень: 0