Начальник штабу батальйону «Айдар», що бере участь у боях з терористами на Сході України, 52-річний вінничанин Валерій Мельник виступив у сесійній залі під час засідання обласної ради 22 липня.

Начальник штабу батальйону «Айдар» депутатам вінницької облради: «Ніщо не буде забуто, коли прийдемо – з усіх спитаємо»

Виступу військового передувала чергова довготривала балаканина обранців про забезпечення солдат-добровольців необхідними засобами захисту, медикаментами тощо. Знову, як і тиждень тому, лунали звинувачення депутатів одне до одного та до виконавчої влади, ті – у відповідь нарікали на небажання депутатів згуртуватися, а продовжують і в цей складний час шукати власну вигоду.

Валерій Мельник розповів, що у Вінниці він перебуває на лікуванні після поранення, а також пообіцяв, що перемогу військові обов’язково здобудуть. Далі, коли військовий розпочав своє звернення до обранців, сесійну залу покинула депутат Тетяна Антонець незадовго як це ж саме зробили кілька її колег по депутатській групі. Решта присутніх, побачивши це, багатоголосно закричала їй у слід «Ганьба!».

Начальник штабу батальйону «Айдар» депутатам вінницької облради: «Ніщо не буде забуто, коли прийдемо – з усіх спитаємо»

- Я хочу прийти в цей зал, побачити вас усіх…Будь ласка, запам’ятайте, що війна нічого не згладжує, - продовжив звернення Валерій Мельник. – Нічого не забуто, ніхто не буде забутий. Війна ще більше загострює відчуття. Не хочу нікого ображати і не хочу нікого лякати, але щоб ви запам’ятали, коли прийдемо - з усіх спитаємо.

Валерій Мельник — кадровий офіцер, службу у лавах збройних сил завершив у званні полковника, має досвід перебування у «гарячих точках» — учасник афганської кампанії та грузино-абхазського конфлікту.



Переглядів: 5057
Поширень: 0