25 липня о 12:00 на території новоствореного Європейського саду (площа Європейська) пройде перший урок комплексного навчання під назвою «Європейський сад запрошує на екологічний практикум». Нагадаємо, що Європейський сад – це еко-проект, метою якого є залучення наймолодших мешканців міста до знайомства  з рослинами, деревами, виховання екологічно-свідомих вінничан, які з турботою ставитимуться до зелені міста та всього живого. В рамках проекту вже змінено ландшафт ділянки та висаджено багато рослин.

У п\'ятницю на Європейській площі відбудеться еко-практикум

- В п’ятницю відбудеться перше заняття з цілого еко-комплексу практичних заходів. На ньому дітки вивчатимуть лікарські рослини та досліджуватимуть вже висаджені рослини. Також перше заняття матиме патріотичний характер – малеча візьме участь у розмальовуванні прилеглого до Європейського саду  узбіччя у жовто-блакитний колір. Наприкінці заняття пройде майстер-клас –  діти, використовуючи техніку орігамі, перетворять звичайний папір на голубів, які, до речі, признані символом миру, якого так не вистачає останнім часом. По закінченню майстер-класу, діти прикрасять виготовленими голубами дерева, що знаходяться на території Європейського саду, - розповідає директор teens-club «Універ» Балєєва Віра.

Подібні заняття проводитимуть до кінця літа. Восени та за незгоди, дітей навчатимуть на базі підліткових клубів «Універ» або «Гараж 77».

Організаторами проекту є Вінницька Молодіжна Рада, teens-club «Універ» та КП «Подільський туристично-інформаційний центр» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.



Переглядів: 4071
Поширень: 0