У Вінниці на перехресті вулиць Фрунзе та 50-річчя Перемоги після зіткнення перевернувся автомобіль. Аварія сталась вчора близько о-пів на сьому вечора.

У ДТП на перехресті Фрунзе і 50-річчя Перемоги одне авто перекинулось

За розповідями очевидців, «Mitsubishi Lancer» їхав по вулиці 50-річчя у бік проспекту Коцюбинського, «Mitsubishi Outlander» - по Фрунзе у напрямку Київської. Останній після зіткнення на перехресті опинився на даху. Уламки двох автомобілів розлетілись у радіусі кількох десятків метрів.

За кермом «Mitsubishi Lancer» знаходився 26-річний чоловік, а позашляховиком керувала 33-річна вінничанка. Водії іномарок не постраждали. Медична допомога знадобилась 29-річній пасажирці «Lancer». Постраждала зі струсом головного мозку та забоєм колінного суглоба госпіталізована до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

У ДТП на перехресті Фрунзе і 50-річчя Перемоги одне авто перекинулось

Загалом оформлення ДТП тривало близько двох годин. Подивитись на аварію зібралось багато перехожих.

Наразі працівники міліції встановлюють причини та обставини автопригоди. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення винуватцю автопригоди загрожує обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото та відео з пабліків "Типова Вінниця" та "Це Вінниця, друже!"



Переглядів: 7983
Поширень: 0