Громадська організація «Територія мам» вже втрете долучається до відзначення Всесвітнього тижня в підтримку грудного вигодовування. Цьогоріч свято відбудеться 2 серпня о 16.00 на Європейській площі. Мета проекту - підтримка, просування грудного вигодовування та привернення  уваги до материнської взаємопідтримки і наставницької підтримки грудного вигодовування.

Захід відбувається за підтримки Вінницької міської ради, Департаменту охорони здоров’я та курортів Вінницької ОДА, обласного центру лактації, благодійного фонду «Подільська громада». Акцію підтримала компанія «Київстар», адже у їхньому арсеналі є два мобільних додатки: «Моя зірочка» для вагітних жінок та «Моя зірочка. Перший рік» для матусь, у яких маленькі дітки.

У Вінниці в підтримку грудного вигодовування виготовлятимуть ластівки миру та зірочки, і не тільки…

У святі беруть участь провідні спеціалісти у сфері грудного вигодовування м. Вінниці. Слухачам та гостям пропонуються наступні теми: «Важливі та корисні поради про харчування годуючої жінки» - Діна Петрівна Сергета, голова Обласного центру з підтримки лактації, «Коли годуючи мама захворіла..» - Сергій Макаров, лікар загальної практики, «Гармонійні відносини після народження малюка. Третій не «зайвий» - Валентина Василівна Буран, заступник головного лікаря поліклінічного розділу роботи, акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, «Форма, розмір та об\'єм груді під час грудного вигодовування. Розвіюємо стереотипи та сумніви» - Наталя Вікторівна Суханова, головний лікар, педіатр, мама з успішним досвідом грудного вигодовування МЦ Альтамедика, «Здорова посмішка вагітної та годуючої жінки» - Наталя Булатівна Адельшина, лікар-стоматолог клініки Дент Лайф, «Успішне грудне вигодовування, обминаючи міфи та забобони» - Наталя Демчук, мама з успішним грулним вигодовуванням, психолог, автор Фестивалю психологічних практик «Живи», Фестивалю захоплень “HobbyFEST”, мандрівного проекту «З любов’ю до України - місцями сили рідної землі», «Секрети гармонійного завершення грудного вигодовування» - Ольга Стецюк, консультант з грудного вигодовування, мама з успішним грудним вигодовуванням, організатор свята в підтримку Всесвітнього тижня грудного вигодовування.

У Вінниці в підтримку грудного вигодовування виготовлятимуть ластівки миру та зірочки, і не тільки…

На гостей акції також чекає фотовиставка від сімейного фотографа Аліси Пірогової «Смак любові», танцювальні флешмоби активних слінгоматусь, показ одягу для вагітних та годуючих мам від магазину «Кенгуру», запуск повітряних кульок в знак підтримки грудного вигодовування.

Майстерня під відкритим небом запрошує відвідати наступні майстер-класи: «Слінги – це дуже просто і зручно» від консультанта зі слінгоносіння, годуючої мами, хореографа Ксенії Павловської, «Догляд за шкірою під час вагітності та годування груддю» від годуючої мами, косметолога Аліни Наливайко, «Гімнастика для вагітних: здоров’я мами й малюка» від перинатального психолога Вікторії Вітер, «Гусеничка мукосольне тісто» від Марти Каліновської, «Букетики із серветок » від мами з успішним грудним вигодовуванням, художника, автора "Мама-in-Art" Ані Джуринської, «Mary Kay дарує радість» (безкоштовний візаж та консультації), «Моя зірочка - виготовлення символу грудне вигодовування 2014» разом з  Катериною Артіщевою та «Київстар єднає. Я за грудне вигодовування» - нанесення малюнків на сумки разом з годуючої мамою, дизайнером-декоратором, майстром розпису у стилі батик  Юлією Мокіною. Вперше у Вінниці авторський майстер-клас «Ластівки Миру» від Анни Мовенко (Київ), розмальовуємо вісників МИРУ, відправляємо нашим військовим на Схід. Маємо прохання до усіх - приносьте листи та малюнки.

А також, танцюємо «ZUMBA» з тренером Іриною Новоселецькою та приводимо себе у чудову форму на «Фітнесі на повітрі разом з мамами, не відволікаючись від прогулянки» від Іриною Морозовою з Fit Life, граємо бадмінтон повітряними кульками разом з Анною Хільою.

Доповнюємо свої образи чудовим аквагримом від Людмили Радковської - малюємо на животиках, щічках, ручках, ніжках, носику та лобику, де є вільне місце.

І зберігаємо незабутні враження на фото світлинах від фотографа Катерини Полякової.

«Тема цьогорічного Всесвітнього Тижня в підтримку грудного вигодовування «Переможний гол заради життя» вказує на вирішальність моменту, наголошує на важливості та підтримки, охорони, заохочення грудного вигодовування, а також залучення, якомога більшої кількості груп і людей різного віку, наскільки це можливо» - говорить координатор свята, консультант із грудного вигодовування Ольга Стецюк.

«Можливо, хтось подумає, що недоречно зараз влаштовувати такі акції. Але ми щиро віримо, що позитивні емоції, які матусі та дітки отримають на святі, налаштують на перемогу, мир та спокій, які вже так давно чекає уся країна», - зазначає голова ГО «Територія мам» Валентина Ткачук.

Усі подробиці за тел. 
Тел. 097-547-68-57,
0634307928

 



Переглядів: 5006
Поширень: 0