У серпні Укрзалізниця запропонує пасажирам додаткові поїзди зі Львова та Києва до Кременчука. Вони курсуватимуть упродовж місяця. За цей період залізничники вивчатимуть пасажиропотік у зазначених напрямках.

Так, додатковий поїзд № 577/578 Кременчук – Львів курсуватиме через день, починаючи з 18 серпня. Із Кременчука він вирушатиме о 14:57 та прибуватиме до Львова наступного дня о 10:01. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 12:42 та прибуватиме до Кременчука наступного дня о 6:30.

Поїзд № 577/578 Кременчук – Львів робитиме зупинки на станціях Павлиш, Користівка, Знам\'янка, Фундукліївка, Ім. Тараса Шевченка, Цвіткове, Шпола, Багачеве, Звенигородка, Тальне, Поташ, Христинівка, Розкошівка, Кублич, Зятківці, Губник, Ладижин, Демківка, Кирнасівка, Вапнярка, Жмеринка, Деражня, Хмельницький, Волочиськ, Підволочиськ, Тернопіль, Злочів та Красне.

Також, як повідомлялося раніше, упродовж місяця, починаючи з 31 липня, курсуватиме додатковий поїзд № 213/214 Кременчук – Київ. Із Кременчука – по четвергах та неділях, а із Києва – по п’ятницях та суботах.

Окрім цього, призначено додатковий поїзд Київ – Ужгород – Київ. Із Києва додатковий поїзд № 207/507 Київ – Ужгород вирушить 1 серпня о 17:30 та прибуде до Ужгорода наступного дня о 9:31. У зворотному напрямку поїзд вирушить 3 серпня о 11:17 та прибуде до столиці України о 4:36.

Поїзд № 207/507 Київ – Ужгород робитиме зупинки на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Підволочиськ, Тернопіль, Злочів, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавочне, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачеве та Батьово.

Залізничники постійно здійснюють аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і з урахуванням власних можливостей (наявності вільного рухомого складу, пропускної здатності вокзалів та ін.) призначають додаткові поїзди та збільшують кількість вагонів у цілорічних поїздах.



Переглядів: 4516
Поширень: 0