У зв’язку із частковою мобілізацією понад сто військовослужбовців, з яких 85% - медичні працівники, поповнили лави мобільного госпіталю військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, який нині базується в зоні проведення АТО.

Ряди медиків у зоні АТО знову поповнили вінницькі лікарі

Проводжали наших земляків рідні, друзі, пересічні мешканці Вінниччини, котрі побажали їм щасливої дороги, швидкого повернення додому. В свою чергу, Протоієрей Алексій освятив та благословив військовослужбовців на ратну та добру справу.

Ряди медиків у зоні АТО знову поповнили вінницькі лікарі

Військові лікарі, середній медичний персонал, санітари замінять частину своїх колег із багатофункціонального мобільного госпіталю, які вже протягом значного періоду на Донбасі надають першу лікарську та кваліфіковану медичну допомоги військовим та цивільним.

Ряди медиків у зоні АТО знову поповнили вінницькі лікарі

«Професія «військовий медик» говорить сама за себе. Ми готові як обороняти свою незалежність із зброєю в руках, так і за фахом своїм рятувати життя наших військових. Ми з гідністю виконуватимемо завдання на східних рубежах України», - зазначив заступник начальника військово-медичного клінічного центру Центрального регіону з виховної роботи, підполковник Олег Гончарук.



Переглядів: 4960
Поширень: 0