Вже не вперше вінничани зможуть представити публіці свої фото у рамках виставки-обміну «Сушка». Але цього разу, це унікальний обмін – він відбуватиметься між декількома містами України у один і той же час, під гаслом «Ми – Разом!». «Сушка» до Дня Незалежності матиме патріотичну тематику. Фотознімки представленні на виставці відправляться у подорож до одного з міст нашої країни. Якого саме – таємниця, котру учасники дізнаються вже безпосередньо на «Сушці».

Фото, котрі відправляться у подорож

Правила «Сушки» дуже прості: на натягнутих мотузках, з допомогою прищіпок, будуть розвішані фотографії (малюнки) учасників обміну. Жанр фотографій не мають значення – головне, що це творіння автора, котре він хоче показати іншим, але не варто забувати що це Сушка» до дня Незалежності. На зворотній стороні фото можна залишати координати, побажання чи просто написати цікавинки для майбутнього власника. Єдиною відмінною рисою звичайних правил є те, що фото наприкінці виставки не будуть розбиратись учасниками, а будуть зібрані та відправленні у подорож до одного з міст України.

Окрім того, на учасників виставки та просто жителів міста чекають патріотичні фото локації, майстер-клас та участь у написанні спільного листа з побажаннями рідній країні.

Відбудеться «Сушка» 24 серпня, початок о 15:00. Місце проведення: площа Європейська (сквер Козицького).

Організатором «Сушки» у Вінниці є ВО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Для довідки

Проект був створений у 2010-му році. Автор ідеї проекту - Андрій Кеззін. Адміністратор проекту - Оля Луветау. Старт проекту був здійснений за підтримки Академії Фотографії Санкт-Петербургу. За 4 роки свого існування, виставка відбулась у понад 100 містах світу та об’єднав у собі більше 45 000 учасників.

Перша Вінницька фото «Сушка» відбулась 20 липня 2013 року. Її учасниками стало близько 100 фотографів. На виставці можна було споглядати понад 500 фотографій різних жанрів.


Переглядів: 2945
Поширень: 0