132 тисячі гривень вдалося зібрати під час благодійної акції «Пробіг з вірою в серці», що відбулася у Вінниці цієї суботи. За ці кошти буде придбане кардіологічне обладнання для Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини».

13 вересня 4200 вінничан різного віку зібралися на площі Незалежності для того, щоб долучитися до пробігу та допомогти гривнею для придбання обладнання, яке рятуватиме життя дітей з вродженими серцевими вадами. До пробігу долучилися як олімпійці та визначні спортсмени, так і прості віннчаини. Вже традиційно бігли й школярі та студенти вінницьких навчальних закладів. «Пробіг з вірою в серці допомагає виховати спортивну та активну молодь, розвинути у юного покоління культуру благодійності», – зазначив голова комітету з фізичної культурі і спорту Сергій Краєвський.

«Я щиро захоплена тим, як палко вінничани пройнялися ідеєю благодійних пробігів. З кожним роком, в різних куточках нашої країни, все більше і більше людей приймають участь у благодійному марафоні «Пробіг з вірою в серці». І я рада, що наше прагнення допомогти українцям жити повнішим та довшим життям сьогодні розділило чимало небайдужих мешканців Вінниці», – каже представник організатора пробігів «Данон» в Україні Наталія Лиса.

Спільними зусиллями було зібрано 132 024 гривень, на які буде придбане кардіологічне обладнання для Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини».

А ще вінничани взяли участь у спільній розминці для бігунів та різноманітних конкурсах. Всі бажаючі могли взяти участь у різноманітних заходах - «фейс-арті», ігровому театрі, пострибати на батуті тощо.



Переглядів: 3170
Поширень: 0