20 вересня у Вінниці пройде велопробіг та 3-годинний марафон. Заходи відбудуться в рамках Європейського тижня мобільності. Реєстрація учасників велопробігу розпочнеться на майдані Незалежності о 9:45. Сам пробіг стартує о 10:00 з цієї ж площі і фінішує у Лісопарку. А об 11:15 у Лісопарку розпочнеться змагання під назвою «ЛісопарКК», до участі в ньому запрошуються повнолітні вінничани. Умови участі: технічно справний велосипед та захисний шолом.

У суботу вінничан запрошують до участі у велопробігу та 3-годинному марафоні

Щороку із 16 по 22 вересня понад дві тисячі міст Європи долучаються до Європейського Тижня мобільності (ЄТМ). Протягом останніх років до цієї кампанії все частіше стали приєднуватися і українські міста та села. Це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на поліпшення навколишнього природного середовища і умов життя в громадах. Цього року кампанія ЄТМ пройде під гаслом «Наші вулиці, наш вибір!». Її метою є обмеження використання приватних автомобілів на користь громадського транспорту, велосипедного та пішохідного руху.

Цьогоріч Вінниця знову долучилася до Європейського тижня мобільності. У його рамках у місті пройде велопробіг та марафон «ЛісопарКК». Так, 20 вересня о 9:45 на майдані Незалежності розпочнеться реєстрація учасників велопробігу. Сам велопробіг стартує з цієї площі о 10 годині. Велосипедисти проїдуть маршрутом: Соборна, Пирогова, Келецька, пр. Юності, Хмельницьке шосе, Лісопарк.

Також 20 вересня відбудеться змагання «ЛісопарКК». «ЛісопарКК» – це аматорське велосипедне змагання-марафон на витривалість у стилі «крос-кантрі», яке триватиме для чоловіків 3 години, а для жінок - 1,5. Реєстрація учасників цього змагання відбудеться з 9:30 до 10:30 біля центрального входу до Лісопарку. Потім, з 10:30 до 11:00 буде огляд траси. Саме змагання стартує об 11:15. Завершення марафону – о 14:15. Нагородження переможців відбудеться о 14:45», – розповідає керівник розвитку велосипедної інфраструктури міста Олег Крупський.

Організатори змагання наголошують, що кожен учасник змагання «ЛісопарКК» повинен мати при собі технічно справний велосипед для їзди на пересічній місцевості та захисний шолом з лямками. До участі будуть допускатися лише повнолітні.



Переглядів: 3668
Поширень: 0