У Вінниці продовжується впорядкування та розширення перехресть. Враховуючи постійне збільшення в місті приватного автотранспорту, ця робота необхідна для того, щоб збільшити пропускну здатність доріг та зробити складні ділянки більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху.

У місті впорядковується іще одне перехрестя

У місті впорядковується іще одне перехрестя

На перехресті вулиць Свердлова та Червоних партизан в рамках капітального ремонту з боку вулиці Червоних партизан вже розширено та заасфальтовано тротуар загальною площею 130 м2. Також заасфальтовано і частину дорожнього полотна площею 60 м2. На сьогоднішній день дорожники розпочали облаштовувати «острівець безпеки», який допоможе впорядкувати рух транспорту при виїзді на вулицю Свердлова. Наразі встановлюється бордюрний камінь конструкції, а в подальшому її викладуть тротуарною плиткою, як на перехрестях вулиць 8 Березня-Московська та Московська-Тимощука. «Острівець» допоможе впорядкувати рух автівок при виїзді на вулицю Свердлова. Також в подальшому на проїжджу частину нанесуть дорожню розмітку, а над перехрестям облаштують додаткову підсвітку.

У місті впорядковується іще одне перехрестя

«У зв’язку з будівельними роботами, які здійснюють і за допомогою техніки, сьогодні на перехресті ускладнений проїзд транспорту. Внаслідок чого по обох вулицях утворюються затори. Тому водіям приватних автівок в «години пік» бажано діставатися місця призначення об’їзними шляхами. Весь комплекс робіт за сприятливих погодних умов заплановано завершити до 1 жовтня», - зазначає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук. ​



Переглядів: 6034
Поширень: 0