Сьогодні на Схід України відправляється тритонний вантаж, зібраний вінничанами для військових земляків, які воюють у зоні АТО. Теплі речі, каремати та продукти харчування вартістю 140 тис. грн. закуплено відповідно до заявки керівника військової частини, що базується у Вінниці.

У зону АТО відправлено четвертий гуманітарний вантаж від вінничан

22 жовтня двома спринтерами в зону АТО рушив четвертний гуманітарний вантаж, який було сформовано за благодійні кошти вінничан, зібрані через БФ «Подільська громада» та ГО «Гармонія».

У зону АТО відправлено четвертий гуманітарний вантаж від вінничан

На 140 тисяч грн. було придбано спальні мішки, каремати, білизну, рукавички, балаклави, а також м’ясні та рибні консерви, макарони, печиво, згущене молоко та інше. Гуманітарний вантаж буде доставлено бійцям вінницької військової частини, які зараз беруть участь у військових діях.

У зону АТО відправлено четвертий гуманітарний вантаж від вінничан

«Вантаж був зібраний фактично за два з половиною дні, у нього увійшли теплі речі і продукти харчування, - розповідає в.о. міського голови Сергій Моргунов. - Загалом разом з водіями вантаж супроводжуватиме п’ять чоловік, завтра він вже буде на місці. У цьому вантажі та потреба, яку необхідно було забезпечити нашому підрозділу Національної гвардії. Фактично ми виконуємо заявки, які надходять з тих чи інших підрозділів, де служать наші вінничани, і саме по цій заявці нами було зібрано все необхідне. Враховуючи загострення ситуації на Сході і саме там, де базуються наші вінницькі підрозділи, була необхідність зібрати все швидко. Тому хочу подякувати і волонтерам і благодійному фонду за те, що всі так активно долучилися до цієї справи». ​



Переглядів: 4837
Поширень: 0