Цьогоріч продовжено традицію існування «пляжних патрулів». Минулого року у проекті «Пляжний патруль» взяла участь активна молодь майже усіх навчальних закладів міста, що дало змогу покращити ситуацію на пляжах міста. Протягом поточного року у проекті візьмуть участь понад 120 студентів, які пройшли необхідний інструктаж і увійшли до Спеціалізованого загону сприяння діяльності правоохоронних органів (колишні дружинники). У склад кожного «Пляжного патруля» входить четверо чоловік – дві молодих людини, один професійний рятівник та медсестра. Такий патруль буде на кожному з п’яти пляжів Вінниці. Цього літа окрім звичайного патрулювання пляжів молоддю проводиться організація спортивно-оздоровчих заходів та цікавих програм для дозвілля.

Щодо ексклюзивних новинок цього року, а саме проекту «Аніматори», у ньому одними із перших виявили бажання взяти участь представники танцювальної студії «3Z». Професійні танцюристи не лише презентуватимуть маленьким вінничанам сучасні танці, але й проведуть для них навчальні майстер-класи. Основним завданням аніматорів є організація культурного дозвілля відпочиваючих та навчання дітлахів вільно рухатись і не комплексувати перед глядачами. Команди вінницьких аніматорів зі своїми програмами відвідають усі пришкільні табори нашого міста. Саме для них підготовлені цікаві рухливі уроки, ігри та призи.

Окрім цього, буде подовжено традицію проведення на площі Незалежності «Вуличних танців біля мерії». Виступи перед глядачами повністю поглинули молодих танцюристів, і зараз вони на себе беруть навіть організаційні питання. Традиційно будуть проводитися і акції «Музика на Парижі. Романтика» та «Арт-майдан» у сквері Козицького. Молоді люди самі визначатимуть репертуар, а за підсумками літнього періоду найкращі виконавці будуть відзначені і матимуть змогу записати музичний диск та взяти участь у Гала-концертах.

Як повідомив міський голова Володимир Гройсман, після підведення підсумків даного проекту, кращих та найактивніших буде нагороджено подарунками. «Я щиро вдячний молоді нашого міста, яка максимально активно приймає учать у громадській роботі. Завдяки вам відпочинок наших городян стає безпечнішим та цікавішим», - каже мер міста.


Переглядів: 3530
Поширень: 0