За фінансової підтримки депутатів міської ради та небайдужих вінничан для новоствореного спецпідрозділу міліції «Вінниця-2», який в подальшому буде займатися охороною громадського порядку та забезпеченням безпеки мешканців міста, придбано два автомобілі. Сьогодні ключі від переобладнаних для потреб підрозділу автівок бійцям вручив в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Новостворений спецпідрозділ міліції «Вінниця-2» отримав у подарунок два автомобілі

Нещодавно на виконання наказу Міністра внутрішніх справ України при Вінницькому міському відділі міліції УМВС у Вінницькій області було створено спецпідрозділ «Вінниця-2». До нього буде набрано 50 чоловік, які займатимуться охороною громадського порядку та забезпеченням безпеки вінничан. Наразі відбір до спецпідрозділу пройшли 14 чоловік, яких повністю забезпечено як формою, так і спецзасобами.

Новостворений спецпідрозділ міліції «Вінниця-2» отримав у подарунок два автомобілі

Сьогодні спецпідрозділ у подарунок від міської влади отримав також і два вантажно-пасажирські автомобілі Volkswagen T5. В.о. міського голови Сергій Моргунов ключі від автівок вручив командиру роти. «Ці автомобілі були у користуванні, але на сьогодні є у нормальному технічному стані. Їх було переобладнано для потреб підрозділу «Вінниця-2», - каже Сергій Моргунов. – Автомобілі були придбані за позабюджетні кошти, переважно депутатів міської ради і просто патріотично налаштованих вінничан. Міська рада завжди підтримувала органи внутрішніх справ, бо вони виконують важливу функцію, в першу чергу охорону громадського порядку. А враховуючи, що вінничани хочуть жити в затишному, спокійному, комфортному місті, то саме виконання належним чином їх функціональних обов’язків – є важливою складовою, щоб вінничани почували себе безпечно. Я думаю, що для Вінниці цей підрозділ дуже необхідний, і ми будемо підтримувати його і надалі. Головне, щоб хлопці, які будуть служити у підрозділі, сумлінно виконували свої посадові обов’язки».

Новостворений спецпідрозділ міліції «Вінниця-2» отримав у подарунок два автомобілі

Начальник УМВС України у Вінницькій області, полковник міліції Ігор Моринець розповів, що наразі крім 14 чоловік, яких уже взяли на службу у підрозділ, визначено і біля 30 людей-кандидатів на призначення. «Перевага надається тим, хто проходив службу у міліції або в інших підрозділах, вже має навики роботи по охороні громадського порядку, затриманню злочинців. Це працівники, які колись звільнилися за власним бажанням або які перейшли з інших підрозділів. Зараз хлопці навчаються – теоретична підготовка, стрільби на полігоні, фізична підготовка. В майбутньому, при повному укомплектуванні, вони будуть здійснювати патрулювання міста, як піше, так і за допомогою авто. І виконувати ті завдання, які стоять перед міліцією, - каже Ігор Моринець. – Сьогодні, дякуючи міській владі, ми отримали два потужні автомобілі, які переобладнано спеціально під підрозділ. Їх будуть використовувати для доставки на маршрути, патрулювання, виїзд на різні події. За сприяння міської ради хлопців також було забезпечено і літнім, і зимовим комплектами форми». ​



Переглядів: 8430
Поширень: 0