Днями на бульварі Пирогова з’явилася нова ілюмінація: десять об’ємних фігур птахів та людей, які ніби літають над бульваром. Це подарунок місту, який зробив один з операторів зовнішньої реклами у рамках інвестиційної угоди.

У Вінниці над алеєю Пирогова літають люди та птахи

Традиційно, до новорічних свят головні вулиці міста, Центральний парк культури та відпочинку і Майдан Незалежності прикрашають ілюмінацією. Це допомагає створити для вінничан приємний святковий настрій. Щороку у місті з’являється нова ілюмінація, так, у 2013 році у вигляді гербів Вінниці та бурульок вона з’явилась вздовж проспекту Коцюбинського.

У Вінниці над алеєю Пирогова літають люди та птахи

«Новий рік завжди з особливим нетерпінням чекають діти. Для них цей час казковий і сповнений радістю та приємними подіями. Тому ми не повинні відбирати у наших вінничан і дорослих, і малих ці чарівні відчуття, які заряджають їх позитивом і оптимізмом на наступний рік. А святкова ілюмінація завжди додає настрою та створює у місті дуже позитивну атмосферу. Сподіваємось, що нова світлодіодна ілюмінація на бульварі Пирогова теж сприятиме гарному настрою на новорічні свята», - каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.

У Вінниці над алеєю Пирогова літають люди та птахи

Цьогоріч святкова ілюмінація поповнилася фігурами об’ємних птахів та людей. Їх встановили на бульварі Пирогова таким чином, що здається ніби вони літають над бульваром.

Вся ілюмінація, яка встановлена у місті – енергозбергіюча, в тому числі і нова, тому особливого навантаження на електромережі міста не буде.



Переглядів: 8906
Поширень: 0