Сьогодні у театрі імені Садовського відбулося міське свято-зустріч зі стипендіатами Вінницької міської ради. Кращих студентів, учнів, вихованців культурних та освітніх закладів міста традиційно відзначили стипендіями міської ради. Цьогоріч такі нагороди отримали 345 юних дарувань.

Вже традиційно напередодні Нового року та Різдва у Вінниці відбувається свято талановитих та обдарованих дітей. Кращі учні вінницьких загальноосвітніх та спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, вихованці позашкільних установ, клубних формувань, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та студенти вишів отримують стипендії міської ради.

Сьогодні 345 школярів та студентів отримали стипендії міської ради

Цього року такими стипендіями відзначили 345 юних вінничан. Зокрема 261 учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців позашкільних навчальних установ і 40 студентів вишів. А також – 16 спортсменів та 28 вихованців мистецьких закладів та клубних формувань.

Сьогодні 345 школярів та студентів отримали стипендії міської ради

Сьогодні під час свята вони отримали грошову винагороду за свої успіхи у навчанні, перемоги у спортивних турнірах та творчих конкурсах. Юних талантів, їхніх викладачів та батьків привітав в.о. міського голови Сергій Моргунов. «Мені надзвичайно приємно зустрічатися з дітьми, які своєю наполегливою працею та відмінним навчанням досягли успіхів. Я однозначно знаю, що ви – еліта та майбутнє нашого чудового міста. Я впевнений, що ви не зупинитеся на досягнутому і будете працювати й далі. Дуже приємно, що в залі є ті дітки, які отримують стипендію не в перше, тому, мабуть, для вас вона є певним стимулом. Сьогодні я хочу побажати вам гарного настрою, щоб ви завжди мали бажання та можливості іти далі по життю достойно, щоб ви були успішними. Саме головне, щоб ви були здорові і дуже важливо, щоб у нашій державі був мир», – каже Сергій Моргунов.

Сьогодні 345 школярів та студентів отримали стипендії міської ради

Серед школярів, які отримали стипендії був і десятикласник школи №26 Дмитро Сіроха. «Я отримую стипендію міської ради вже не в перше. Цього року зайняв треті місця на міських олімпіадах з біології та англійської мови. Стипендію планую витратити на подорож під час новорічних свят. Взагалі, отримати таку нагороду – це дуже приємно, вона є важливою, адже це чудовий стимул до подальшого навчання і нових досягнень», – зазначив Дмитро.



Переглядів: 4645
Поширень: 0