Житомирський апеляційний адміністративний суд визнав правомірними дії Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Вінницькій області щодо позапланової перевірки на об’єкті за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна/Козицького, 48/34 (приміщення колишнього готелю «Савой»).

Савой у Вінниці

Реагуючи на звернення громадян, ІДАБК у Вінницькій області 10 липня 2014 року здійснила перевірку дотримання норм містобудівного законодавства під час реконструкції споруди. Це вже була не перша спроба Інспекції провести таку перевірку, але раніше інспекторів не допускали на територію будівельного майданчику.

Савой у Вінниці

Замовником реконструкції приміщення колишнього готелю «Савой» є Вищий апеляційний адміністративний суд Вінницької області (ВААС). Він звернувся до суду з позовом щодо визнання дій співробітників Інспекції неправомірними.

8 вересня Вінницький окружний адміністративний суд задовольнив позов ВААС, але Інспекція та її наступник - Департамент ДАБІ у Вінницькій області - оскаржили це рішення в апеляційній інстанції. 10 листопада Житомирський апеляційний адміністративний суд визнав дії Інспекції правомірними.

Варто зазначити, якби не було



Переглядів: 6744
Поширень: 0