Вчора ввечері біля головної ялиночки міста у центральному парку зібралось чимало охочих відсвяткувати Різдво. Розважали та зігрівали присутніх фольклорні колективи та естрадні виконавці. Ведучими святкової концертної програми стали веселі домовички, які щоразу вигадували нові цікаві конкурси, щоб малеча та дорослі не замерзали, адже вечір видався морозним.

Фольклорне шоу «Різдвяні зустрічі»

Справжню святкову атмосферу створили для вінничан народні аматорські вокальні колективи, які щедрували, співали колядки та вітали зі святом у піснях. Яскравим виступом потішив колектив вінницького районного будинку культури. Завзяті музики з сосонського фольклорного гурту «Заграй» звеселяли народ. У перервах між виступами малеча та дорослі водили хороводи та брали участь у розважальних конкурсах – стрибали, танцювали, веселились.

Фольклорне шоу «Різдвяні зустрічі»

Святкову програму продовжили виступи вінницької співачки Тетяни Бученко та романтичного вокального дуету «Кохана, коханий» (Наталя Мельник та Володимир Гуменчук). На площі перед ялинкою зігрівались та звеселялись. Різдвяне свято у тріскучий мороз пройшло жваво та радісно.



Переглядів: 4487
Поширень: 0