8 січня до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити вартових доріг за бездоганну службу.

Нагадаємо, нещодавно на Вінниччині водій легковика, під час перевірки документів, несподівано відкрив вогонь на ураження по працівникам ДАІ. Один з правоохоронців отримав проникаюче кульове поранення легенів та правого плеча, іншому пощастило більше – кулю, біля самого серця зупинили… ключі в нагрудній кишені.

За дорученням Міністра внутрішніх справ України, в приміщенні Центральної районної лікарні міста Немирів керівник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко урочисто вручив героям позачергові спеціальні звання: «молодший лейтенант міліції».

ДАІшники, які нещодавно отримали кульові поранення під Немировом, отримали позачергові спеціальні звання

«Я пишаюся тим, що в лавах Державтоінспекції працюють мужні та витримані бійці, які ціною власного життя та здоров’я готові захищати країну та громадян». - зазначає очільник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, - «Саме ці працівники першими з вінницьких інспекторів ДАІ не роздумуючи, поїхали до зони АТО ще в квітні минулого року. На сході вони захищали єдність країни, тут, на рідній землі непохитно стоять на варті закону та правопорядку, й кожного дня оберігають спокійне життя громадян».

ДАІшники, які нещодавно отримали кольові поранення під Немировом, отримали позачергові спеціальні звання

На заході також були присутні начальник ГУМВС України в Вінницькій області, й керівництво райдержадміністрації, голова Немирівської райради, рідні та близькі вартових доріг.

Працівники ДАІ щиро бажають колегам найшвидшого одужання та з нетерпінням очікують на їх повернення до лав Державтоінспекції.



Переглядів: 6409
Поширень: 0