Представники української діаспори та активісти «Кайтселійт» - Спілки добровольчих воєнізованих формувань самооборони Естонії активно збирають і передають допомогу нашим бійцям.

Так, нещодавно теплі естонські армійські шапки та вовняні светри надійшли оборонцям України в місто Липовець.

Теплі речі від естонців та естонських українців уже отримали липовецькі нацгвардійці Олександр Трофимчук, Володимир Бовкун, Юрій Мартинюк, Микола Гаврилов та інші, які зараз перебувають у відпустці.

Бійці з Липовця отримали чергову партію допомоги з Естонії

Ще раніше на адресу Благодійного фонду громади м. Липовець з Естонії надійшли військові шоломи, аптечки та інше обладнання.

Бійці з Липовця отримали чергову партію допомоги з Естонії

Особливу подяка за таку благодійну допомогу липівчани висловили президенту Асоціації українських організацій Естонії Володимиру Паламареві, естонцю Калеву Науру та земляку Володимиру Сеніву за доставку.

Бійці з Липовця отримали чергову партію допомоги з Естонії

Допомогу від естонських друзів липовецькі бійці отримують завдяки тому, що Липовець має партнерські зв’язки з естонським містом Йихві. Проте, естонські українці та естонці підтримують не лише військових з Вінниччини. Так, нещодавно в Естонії зібрали велику партію благодійної допомоги для батальйонів «Донбас», «Азов», «Золоті ворота», для «кіборгів» з Донецького аеропорту, Національної гвардії та інших формувань.



Переглядів: 4322
Поширень: 0