Сто сімдесят вінницьких правоохоронців вирушили сьогодні на Схід України виконувати бойові завдання. Добровольців проводжали в урочистій обстановці колеги, представники духовенства, громадськості, рідні та друзі.

Керівник зведеного загону Геннадій Коваль та командир спецбатальйона «Вінниця» Руслан Мороз доповіли тимчасово виконуючому обов’язки начальника УМВС Юрію Педосу, що особий склад готовий до виконання поставлених завдань в зоні проведення антитерористичної операції.

Серед добровольців – сімдесят бійців спецбатальйону «Вінниця» та представники різних служб обласного управління міліції, районних підрозділів міліції.

На Схід України вирушили 170 вінницьких правоохоронців

Юрій Педос дав останні настанови підлеглим перед від’їздом, поставивши завдання гідно виконати службовий обов’язок в зоні АТО та живими та неушкодженими повернутися додому.

У ризиковане відрядження в зону бойових дій міліціонерів вже традиційно проводжали вихованці міліцейського садочка «Теремок». Напередодні святкування старого Нового року діти разом з вихователями садочка заспівали бійцям українських щедрівок та засіяли їх пшеницею з побажаннями добра, здоров’я та найшвидшого повернення додому з перемогою.

На Схід України вирушили 170 вінницьких правоохоронців

Правоохоронців благословив молитвою настоятель храму святого Димитрія Солунського Отець Сергій. Він освятив бійців, вручивши кожному іконку, яка оберігатиме їх в зоні небезпеки.

Нести службу в польових умовах було б надзвичайно складно, якби не постійна підтримка правоохоронців вінницькою громадою, які надають різноманітну допомогу продуктами харчування, речами першої необхідності. За співпрацю з вінницькою міліцією було вручено подяку голові Шаргородської районної держадміністрації Михайлу Попову.

На Схід України вирушили 170 вінницьких правоохоронців

Усі, хто сьогодні прийшов підтримати вінницьких захисників, проводжали їх оплесками та побажаннями щасливого повернення.

З початку проведення антитерористичної операції більше тисячі вінницьких міліціонерів пройшли випробування в зоні бойових дій на Сході України.



Переглядів: 5460
Поширень: 0