На Вінниччині продовжується робота по наближенню медичних послуг до людей. Так для мешканців районного центру Іллінці після реконструкції відкрили сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Лікарська установа оснащена всім необхідним і створено всі умови для комфорту пацієнтів та лікарів. Спільними зусиллями громади району, обласної та районної влади, вдалось провести сучасний капітальний ремонт приміщень на загальну суму близько 728 тисяч гривень.

На Вінниччині відкрито ще одну амбулаторію сімейної медицини

В оновленому медичному закладі функціонує клініко-діагностична лабораторія, кабінет імунопрофілактики, пункт невідкладної допомоги, кабінети сімейних лікарів. Амбулаторія забезпечена холодним та гарячим водопостачанням, внутрішнім туалетом. Окрім того, в рамках заощадження енергоресурсів амбулаторія переведена на індивідуальне опалення.

Символічну червону стрічку під час церемонії відкриття перерізали заступник директора департаменту охорони здоров’я та курортів ОДА Павло Лесик, голова Іллінецької районої державної адміністрації Ігор Булгаков, заступник голови Іллінецької районної ради Леонід Змієвець.

Вітаючи усіх присутніх на урочистому заході заступник директора департаменту охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації Павло Лесик подякував районній владі та медичній спільноті за дієву співпрацю і побажав подальших успіхів у роботі щодо збереження здоров’я населення, а також вручив глюкометри, які допоможуть визначити рівень цукру в крові.



Переглядів: 4698
Поширень: 0