22 січня у зону АТО доставили черговий гуманітарний вантаж від вінничан. Крім продуктів харчування добровольцям передали спеціальні рюкзаки, розгрузки, енергобанки та зарядні пристрої до них. А також – ліхтарі, грілки та годинники. Дорогою назад до нашого міста привезли пораненого вінничанина, який наразі проходить лікування у військовому госпіталі.

Вінничани продовжують активно збирати гуманітарні вантажі та передавати кошти на допомогу нашим військовим. На минулому тижні працівники міської ради завезли на Донбас у зону АТО два мікроавтобуси з продуктами та необхідними речами для українських бійців. Гуманітарний вантаж передали добровольчому батальйону, у якому в тому числі служать й вінничани.

«Про те, що необхідно військовим, ми дізналися від них самих. Серед продуктів харчування передали 530 м’ясних консервів та 400 – рибних, а також сто буханок хлібу, майже сорок ящиків вермішелі, воду, каву і цукор. Департамент культури міської ради передав хлопцям чай та печиво. Також цього разу ми завезли нашим захисникам спеціальне приладдя: тактичні рюкзаки та ремні, розгрузки, сто грілок, чохли для документів, п’ять ліхтарів, три енергобанки та зарядні пристрої для них, годинники. Загальна сума допомоги – близька 40 тисяч гривень», – розповідає начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи міської ради Олег Парфілов.

Також захисникам передали малюнки і поробки від вінницької малечі та українську символіку.

На зворотному шляху машиною, яка везла допомогу, до Вінниці доставили пораненого добровольця, який захищає країну на Сході. Наразі він проходить лікування у вінницькому військовому госпіталі і чекає на одужання, щоб повернутись на фронт.



Переглядів: 3186
Поширень: 0