Юних вінничан запрошують взяти участь у ІІ Всеукраїнському бізнес-турнірі для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2015». Кожен учасник керуватиме віртуальною фірмою, головним завданням учнів буде налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером. Крім досвіду ведення власного бізнесу, переможці будуть нагороджені сертифікатами та призами.

Вже другий рік поспіль в Україні проходить бізнес-турнір «Стратегія фірми». Він дозволяє молодим талантам проявити себе у керівництві компанією у віртуальному середовищі, яке повністю відтворює реальне. Конкурентами виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання. Турнір охопить всі школи України.

Проект проходитиме під егідою Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та за підтримки науково-виробничого підприємства «Пірена», яке у 2014 році у зв’язку з подіями на Сході переїхало з Луганської області під Вінницю. «Цей бізнес-турнір перш за все дає можливість учням визначитися з точки зору профорієнтації, – каже директор департаменту освіти Володимир Буняк. – А також – продемонструвати свої здібності та знання, представити свою школу на всеукраїнському рівні».

Зареєструватися у Всеукраїнському бізнес-турнірі можуть всі бажаючі учні 8-11 класів. Це вже можна зробити також за посиланням. Сам турнір проходитиме з 16 лютого по 4 квітня. Змагання в групах у он-лайн режимі відбуватимуться з 16 лютого по 2 квітня. Очний фінал – 4 квітня, який відбудеться у Київському національному економічному університеті. У Києві їм проведуть екскурсію, також нададуть можливість поспілкуватися з топ менеджерами міжнародних компаній.

«Турнір проходить в середовищі бізнес симуляції ViAL+. Це українська розробка, яка є унікальною на рівні Європи і світу, вона моделює діяльність підприємства. Таким чином дитина отримує у розпорядження віртуальну компанію, яку повинна розвивати з точки зору прибутковості та присутності на ринку. В цей же час вона повинна аналізувати інформацію про конкурентів. Тобто дитина має можливість побачити що таке бізнес з середини і набути не лише теоретичних навиків, а й практичних. Цей турнір не буде накладним з точки зору графіку навчання у школі, адже учасники можуть приймати рішення протягом дня у зручний для них час», – зазначив викладач кафедри стратегії підприємництва Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана Віталій Паздрій.

«Ми активно підтримуємо проекти, пов’язані з розвитком дітей, що дуже важливо особливо у сучасних умовах. Ми активно брали участь у самій розробці проекту, допомагаємо й нині», – каже Генеральний директор науково-виробничого підприємства «Пірена» Олександр Грищенко.



Переглядів: 3594
Поширень: 0