13-річна Діана Піхун із Гнівані, що на Вінниччині, стала учасницею дитячого вокального проекту «Голос.Діти» на каналі «1+1». Юна співачка уже була на проекті - минулого року. Тоді вона потрапила до команди Тіни Кароль, однак під час батлів наставниця обрала іншу учасницю.

- Я вирішила, що не потрібно здаватися - йти тільки вперед. Дуже хочу знову пережити ці відчуття, - поділилася емоціями дівчина.

Цього разу солістка народної студії естрадно-джазового вокалу Марини Мальцевої виконала пісню Celine Dion «The power of love». Ледь дочекавшись середини пісні, Потап натиснув на кнопку, засвідчивши свою готовність побачити Діану у своїй команді.

Усі троє членів журі відзначили надзвичайно сильний голос вінничанки. А Тіна Кароль сказала, що пишається своєю ученицею. Вона, до речі, також натиснула кнопку на останніх акордах пісні. Проте цього разу Діана обрала собі у наставники чоловіка і потрапила до команди Потапа.

Нагадаємо, минулого тижня під час «сліпих» прослуховувань ще одна вінничанка стала учасницею проекту - 13-річна Уляна Баранок, котра потрапила до команди Тіни Кароль.



Переглядів: 5077
Поширень: 0