Юрій Луценко у селищі Глухівці вручає ордери на квартири

У селищі Глухівці Козятинського району в рекордно короткі строки було реконструйовано п’ятиповерховий будинок, новоселами якого стали 30 тамтешніх міліціонерів. Відновлення багатоповерхівки стало можливим за фінансової підтримки місцевої влади.

Почесна церемонія проходила за участі голови облдержадміністрації Олександра Домбровського, мера м. Вінниці Володимира Гройсмана, народного депутата Катерини Лук’янової, керівництва ГУМВС.

Юрій Луценко зазначив, що Вінниччина тримає лідерство по кількості зданих в експлуатацію квартир та забезпеченню службовим автотранспортом завдяки злагодженій, командній роботі керівництва області та постійній співпраці з правоохоронцями у вирішенні їх проблем.


- Цей черговий подарунок від обласної влади та МВС має надихати вас, панове офіцери, на ще більш чесну і віддану службу на благо народу України, присягу якому ви давали - звернувся Юрій Луценко до козятинських міліціонерів. - Отримуючи ці блага від держави у такий важкий час, ви маєте пам’ятати , що країна потребує сильної, справедливої і чесної міліції, яка у кожному випадку думає про долю людини, яка діє мужньо, стоїть на захисті закону і діє за офіцерською честю.

Міністр внутрішніх справ висловив слова подяки керівникам підприємств, установ і організацій, співробітникам внутрішніх справ, які долучилися до будівництва житла та вручив їм заслужені нагороди.

У м. Вінниці Юрій Луценко вручив правоохоронцям ключі від службових автівок – мобільність вінницької міліції відтепер покращать два нових УАЗи та вісім машин ВАЗ-2107.

Міністр внутрішніх справ дав високу оцінку начальнику вінницької міліції генерал-майору Василю Поліщуку, відзначивши його не лише як високого керівника, але й чуйну людину, яка пам’ятає про людські потреби своїх підлеглих.

В ході робочого візиту на Вінничину Юрій Луценко побував на відкритті сучасного тиру.

сучасний лазерний тир у Вінниці

Він розташований на території нещодавно відновленого спорткомплексу ГУМВС, де створені усі умови для проведення на належному рівні всеукраїнських змагань. Тир, обладнаний за сучасними новітніми технологіями, за оцінкою Міністра - один з найкращих в Україні.

сучасний лазерний тир у УМВС ВінниціНавчальний стрілецький комплекс включає в себе навчальний клас з лазерним інтерактивним тиром, пістолетним стрілецьким тиром, який обладнаний рухомими мішенними установками та системою відеовизначення результатів стрільби а також психоемоційну смугу перешкод. Тут працівники міліції матимуть змогу відпрацьовувати всі існуючі практичні вправи з пістолета згідно курсу стрільб МВС України та набувати навичок поведінки в нестандартних та екстремальних ситуаціях, пов’язаних з проходженням незнайомого приміщення під дією світлових, шумових, звукових та тактильних подразників.

Стрілецький комплекс створено силами працівників органів внутрішніх справ Вінниччини.

На відкритті тиру Юрій Луценко та почесні гості мали змогу продемонструвати власну вправність у стрільбі.


Переглядів: 7082
Поширень: 0