Нещодавно в Українському домі відбулась фінальна конференція та церемонія нагородження першої відкритої Всеукраїнської премії Ten Outstanding Young Persons (TOYP), де було обрано 10 видатних молодих людей України.

Серед них наша землячка, заступник голови правління Вінницької ГО "Гармонія", педагог соціального Центру реабілітації "Гармонія" Олена Чорнобривенко. Вінничанка перемогла в конкурсі, в якому лауреатами були Джеральд Форд, Джон Мейджер, Нельсон Манделла, Джон Кеннеді, Елвіс Преслі, Джекі Чан, Білл Клінтон та багато інших. Вона здобула перемогу в номінації "Персональні здобутки. Особистий прорив".

- Такі молоді і талановиті люди! Величезний потенціал. Це все вселяє віру в те, що у нашої країни є прекрасне та світле майбутнє! Конкурс фантастичний! Учасники неймовірні, - розповідає про свої враження від заходу Олена.

Варто відмітити, що Олена Чорнобривенко перемогла не тільки в номінації “особисті досягнення”, вона також отримала сертифікат на 100 годин перебування у коворкінгу Impact Hub Odessa для проходження майстер-класів в навчальному центрі для підприємців STARTUP UKRAINE за результатами онлайн голосування.

Вінничанка Олена Чорнобривенко представлятиме Україну на всесвітньому конгресі JCI 2015 у Японії

Восени 10 переможців, серед яких Олена Чорнобривенко, поїдуть на Всесвітній конгрес JCI 2015, який пройде в Японії та вперше за 76 років історії премії представляти Україну на TOYP of the World 2015.

Для довідки:

Ten Outstanding Young Persons of the World (TOYP) це щорічна міжнародна програма, яка спрямована на виявлення та популяризацію молодих людей у віці 18-40 років в ділових, громадських і творчих колах, здатних не тільки здійснювати видатні вчинки, але і надихати інших людей своїм прикладом.

Премія була вперше вручена в 1938 році і за 75 років їх лауреатами стали: Джеральд Форд, Джон Мейджер, Нельсон Манделла, Джон Кеннеді, Елвіс Преслі, Джекі Чан, Білл Клінтон та багато інших.

Головною місією конкурсу є визнання талановитих і успішних людей у 10 категоріях: Бізнес, Політика, Наука, Культура, Екологія, Мир і права людини, Волонтерство, Винаходи, Персональні здобутки, Особистий прорив та Медицина.



Переглядів: 4421
Поширень: 0