Сьогодні, 5 березня, півтисячі чоловік особового складу Нацгвардії частини 3008 повернулись до Вінниці. Бійці більше двох місяців контролювали блокпости на Донеччині та Луганщині.

Повернулись захисники в повному складі, але близько 10 бійців отримали поранення. Зараз вони проходять лікування в госпіталі.

«На даний момент весь особовий склад повернувся живий. Втрат за цієї ротації в нас не було. Були поранені, на деяких блокпостах були обстріли. Загрози життю нашим пораненим немає», - розповів заступник командира частини по роботі з особовим складом підполковник Віталій Шум.

До Вінниці повернулись півтисячі бійців Нацгвардії

Керівник облдержадміністрації Валерій Коровій та в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов подякували гвардійцям за їх мужність і роботу.

До Вінниці повернулись півтисячі бійців Нацгвардії

«В непростий ми час живемо. Дуже багато викликів, дуже багато проблем, але Вінниччина пишається вами. Від імені всіх вінничан хотів би подякувати вам за вашу роботу, за ваш героїзм. Хотів би подякувати присутнім тут родичам, батькам, жінкам, дітям. Ми вами гордимося», - сказав Валерій Коровій.

До Вінниці повернулись півтисячі бійців Нацгвардії

Зустріти близьких, рідних, друзів, коханих зібрались сотні вінничан.

Після відпочинку, відбудеться ротація, і бійці знову поїдуть в зону АТО у той самий регіон.



Переглядів: 5901
Поширень: 0