Мер подарував восьми першачкам шкільне приладдя, яке знадобиться їм у школі, та солодощі. Новозпечені першокласники ж в свою чергу пообіцяли гарно вчитися та бути успішними у навчанні. Якщо вони закінчать навчальний рік з гарними оцінками, то у травні отримають від міського голови подарунки.

Володимир Гройсман подякував опікунам за їх турботу про малечу, адже дуже важливо, щоб діти росли в любові. «В жовтні ми приймемо Програму і будемо здобувати високе звання «Місто Вінниця - доброзичливе до дитини», - розповідає очільник міста, - адже дуже хочеться, щоб для наших дітей були створені умови і для навчання, і для дозвілля, і для розвитку їх здібностей».

За ініціативи упрвління споживчого ринку та послуг міської ради напередодні Дня знань, 31 вересня, у перукарнях міста буде проводитись безкоштовне обслуговування дітей-інвалідів дитинства, дітей з багатодітних родин, сиріт та напівсиріт шкільного віку при пред’явленні ними посвідчень або довідок. Дівчатам пропонується стрижка «Російська», хлопцям – «Бокс», «Полубокс» та «Канадка».

Адреси перукарень:
  • «Віва», вул. Пирогова, 53
  • ВОКП «Учбово-курсовий комбінат», вул. Володарського, 47
  • «Кароліна», вул. Коцюбинського, 37
  • «Локон», вул. Келецька, 78
  • «Імперія краси», вул. Фрунзе, 46


Переглядів: 2765
Поширень: 0