Вінницькі волонтери відправили сьогодні на Схід КрАЗ, який здатний допомагати військовим перевозити об’ємні та великогабаритні вантажі та людей. Автомобіль поїде до 92-ї окремої механізованої бригади, яка зараз знаходиться в зоні АТО.

Волонтери розповідають, що відновили вантажівку практично з металобрухту.

Після ремонту її перевірили та випробували, і тепер вона готова відправитись в зону бойових дій.

«До цієї роботи долучилось багато людей, підприємці, влада нам допомагала з деякими питаннями. Ми зробили цей КрАЗ з металобрухту, який стояв під парканом і був нікому не потрібний. Тепер він буде допомогти нашим бійцям на Сході», - каже керівник штабу обласного громадського формування «Самооборона Майдану у Вінницькій області» Андрій Книжник.

З Вінниці на Схід сьогодні відправлено відремонтовану вантажівку

З Вінниці на Схід сьогодні відправлено відремонтовану вантажівку

«Наш народ не перемогти, бо наша армія має таку велику підтримку людей, волонтерів та громадських організацій, – звернувся до волонтерів в. о. міського голови Сергій Моргунов. – Наші Збройні Сили за останній рік стали в рази сильніші і це, в тому числі, заслуга тих простих людей, які допомагають військовим. Я з великою повагою і вдячністю говорю про вас, бо ви вкладає і сили, і час, і кошти, і здоров’я, і руки для того, щоб допомагати нашим Збройним Силам, які дають гідний опір нашому ворогу».​



Переглядів: 4871
Поширень: 0