Дитинство – пора мрій, необмежених фантазій! Звичайно, батьки мріють про те, щоб діти були щасливі і реалізували себе у майбутньому (поки діти мріють про справжніх друзів та… про собачку!). Тож, нехай наші діти якомога раніше прочитають приємні та цікаві сторінки життя. Ви, певно, знаєте, що будь-яка інформація краще засвоюється в період до 6 років? – про це говорять дитячі психологи. І радять навчати дітей саме у ніжному молодшому віці іноземних мов, вкладати різноманітні знання в благодатний грунт цікавості та пізнання.

«Місто Професій» - це Всеукраїнський дитячий соціальний профорієнтаційний проект, мета якого - дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. Ініціатором та організатором проекту виступає журнал «Community». Під патронатом першої леді України – пані Марини Порошенко.

Минулого року багато міст України вже святкували цей надзвичайний фестиваль акторства, дитячої серйозної гри у майбутню професію. Молода команда організаторів пропонує кожній дитині на кілька годин відчути себе «справжнім дорослим»: вдягнути важку форму пожежного чи білий халат лікаря, сісти за кермо машини, співати із мікрофоном, малювати… насправді, у світі дорослих цікаво! У формі гри, конкурсів, пліч-о-пліч із професіоналами своєї справи, та ще й отримуючи справжній документ – «Трудову книжку»!

І ось цього року професійний марафон пробіжить 25 містами України: його як естафету передаватимуть такі міста як Київ, Вінниця, Житомир, Суми, Луцьк, Ужгород, Львів і багато інших.

А 10 травня «Місто професій» відбудеться у Вінниця. З гумором та любов’ю продуманий захід, на який вхід – «…Вільний, але дорослим - тільки у супроводі дітей!». У парковій зоні буде розгорнуте імпровізоване «Містечко Професій». При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу» (буде запропоновано більше 20 професій!). Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей - наприклад, рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, банкір, кухар, актор, модель! - діти приступають до «роботи». Як сумлінні «працівники» вони отримують заробітню плату, яку мають можливість витратити в крамниці солодощів та подарунків, розташовану тут же, на території «Міста Професій».

Вінниця – Місто професій!

Фотографуватися, радіти та мріяти дітям і дорослим можна буде – у необмеженій кількості!

Організатори запрошують помріяти та пірнути у світ гри під «професійним соусом» - на зелених галявинах Європейської площі. Давайте мріяти про щасливе професійне майбутнє разом!

Телефон для довідок: 0507187031 Наталія
Сторінка Facebook:
https://www.facebook.com/misto.profesiy



Переглядів: 6160
Поширень: 0