Яскраво та натхненно відсвяткували у місті традиційне дитяче свято у перший день літа. А найцікавіше було на святі мильних бульбашок у Вінницькому центральному парку. Біля концертного залу «Райдуга» в цей сонячний день було чимало розваг для дітей будь-якого віку: сила-силенна мильних бульбашок заповнила площу на радість малечі, постійно лунала весела музика, кожен знайшов собі майстер-клас до смаку, галявиною розливався дзвінкий дитячий сміх, батьки ледь встигали за своїми чадами, адже у всіх очі розбігались від розмаїття занять.

Чимало цікавинок запропонували для дітей та їх батьків організатори свята – КП «Центр концертних та фестивальних програм» та БФ «Подільська громада», спільно з низкою партнерів і спонсорів. Завдяки їх зусиллям, таке мега-позитивне дитяче свято відбувалось у нашому місті вже четвертий рік поспіль.

Велике дитяче свято з мильними бульбашками та морозивом

Ляльки-велетні, концерт від юних зірок, солодощі, захопливі майстер-класи, можливість ознайомитись з роботою міських дитячих юнацьких спортивних шкіл та посидіти на крутих мотоциклах, пострибати на батутах та помалювати в своє задоволення, хоч на папері, хоч на асфальті – все це та багато іншого займало вінницьких малят та їх батьків від ранку і аж поки не стало вечоріти.

Велике дитяче свято з мильними бульбашками та морозивом

А родзинкою свята стала традиційна весела дискотека з яскравими мильними бульбашками. Окрім музики зі сцени на маленьких слухачів рясно сипались, виграючи райдужними боками на сонечку, сотні легеньких та тендітних мильних бульбашок – а яке ж то щастя для малечі ганятися за ними і ловити!

На сцену виходили вихованці Вінницької дитячої школи мистецтв, центру розвитку дітей та юнацтва «Дивосвіт», Вінницької дитячої музичної школи №2, зразкового аматорського ансамблю «Болеро» з музичними та танцювальними номерами. Перед сценою на імпровізованому майданчику спортивні трюки показували дужі стріт-воркаутери, юні гімнастки демонстрували пластику рухів, волейболісти та баскетболісти показували свою чудову спортивну форму.

Велике дитяче свято з мильними бульбашками та морозивом

На площі розташувались виставка дитячих картин та різноманітних виробів від учнів міських шкіл мистецтв, фотовиставка на тему дитинства. Тут показували свої досягнення та розказували про себе дитячо-юнацькі спортивні школи, а маленькі акробати демонстрували карколомні стрибки і перекиди. Компанія «Ласунка» пропонувала виграти смачне морозиво у імпровізованому тирі, а інтерес до науки спонукали справжні чаклуни демонструючи досліди з цікавої фізики. Призи та подарунки отримували найактивніші учасники свята!

Велике дитяче свято з мильними бульбашками та морозивом

«Свято мильних бульбашок», присвячене міжнародному дню захисту дітей, подарувало чимало позитивних емоцій вінницькій малечі. А значить і наступного року, майданчик біля «Райдуги» у перший літній день стане найкращим місцем для розваг для дітей та батьків.



Переглядів: 4669
Поширень: 0