Магічна феєрія, яка панувала 2 червня у театрі імені Садовського на фіналі фестивалю талантів та краси «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015» вразила всіх вінничан!

Глядачі у залі, затамувавши подих, спостерігали за приголомшливим дійством, яке відбувалося на сцені, і з неприхованим жалем дивилися на журі, не розуміючи, як з-поміж усіх цих маленьких красунь-вінничанок обрати найкращих. Зрештою, справжньою переможницею по праву себе може відчувати кожна учасниця, адже всі без виключення цього вечора на сцені були неповторними, полонили серця кожного присутнього своєю природною вродою і талантами. На згадку про конкурс, який протягом багатьох тижнів приносив масу вражень і насолоди, абсолютна кожна учасниця отримала чимало цінних подарунків і заслужені звання. Ображеними після фіналу ніхто не залишився!

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

- Наш конкурс став доказом того, що, не дивлячись на всі тривожні події у країні, обов’язково потрібно займатися дітками, давати їм надію на прекрасне і достойне майбутнє. Адже всі наші учасниці зізнавалися, що понад усе мріють про чисте, мирне небо і щастя в Україні та рідній Вінниці, - зазначає ідейна натхненниця та організатор фестивалю талантів та краси «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015», директор дитячої модельної агенції «Princess» та «Школи чемних дівчат» Лілія Поліщук. - Цьогорічний конкурс ми вирішили провести під гаслом: «Я - вінничанка, цим пишаюсь!», адже всі є справжніми патріотами нашого чарівного міста. Вінниця - дійсно особлива! Це місто-магніт, у яке, раз побувавши, всі обов’язково жадають скоріше повернутися. Це місто великих можливостей, бо кожному дарує ідеальні умови для розвитку та самореалізації. Це місто затишку і комфорту, що настільки необхідний для повсякденного життя. А головне: Вінниця - це дійсно Європа! Адже ніколи не стоїть на місці і щороку розвивається, розкриваючись, як казкова квітка.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Спеціально до гала-концерту організатори спільно з провідними дизайнерами розробили унікальні фірмові футболки із зображенням визначних пам’яток Вінниці та надписами: «Я - вінничанка(вінничанин), цим пишаюсь!», що були обов’язковим дрес-кодом заходу. Свято розпочалося саме із презентації соціального кліпу на пісню «Я пишаюсь тим, що я - вінничанка!», яку спеціально до конкурсу написала відома вінницька співачка та композитор Оксана Славна. У кліпі учасниці «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015» знімалися поруч із вінницькими зірками: лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком, головним вінницьким Дідом Морозом - Олександром Шеметом, заслуженим художником України Володимиром Козюком та відомим шоуменом, зіркою серіалу «Країна У» Олександром Теренчуком. Захоплюючий та цікавий кліп оргкомітет конкурсу офіційно подарував усій Вінниці і вже незабаром він з’явиться у ротації на провідних вінницьких телеканалах.

Наживо пісню-гімн на конкурсі глядачі почули у виконанні переможниці першого конкурсу «Міні Міс Вінниця 2012» - красуні Дар’ї Драчук, яка у Вінницю привезла чимало інших почесних перемог, зокрема, звання «Міні Міс Україна 2012», «Маленька Королева Світу» та «Маленька Супермодель світу». Саме під пісню про нашу неповторну Вінницю конкурсантки з’явились на сцені. Перший вихід - і зала вибухнула шаленими оплесками, не приховуючи захвату від краси учасниць. Цього року з-поміж великої кількості бажаючих взяти участь у конкурсі, пройшовши онлайн-кастинг, до фіналу потрапило 30 красунь. Одинадцять учасниць боролися за звання «Міні Міс Вінниця 2015» у трьох вікових категоріях: 6-8, 9-11 і 12-14 років. А 19 граціозних принцес змагались за звання «Міні Модель Вінниця 2015» у чотирьох категоріях: 6-8, 9-11, 12-13 та 13-14 років.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Після першого виходу красуні презентували віршовані візитівки, у яких розказали про себе та свою любов до Вінниці.

Під час другого виходу претендентки на звання «Міні Модель Вінниця» продемонстрували своє вміння дефілювати, з’явившись на сцені у красивому вбранні від постійного партнера конкурсу - всеукраїнської мережі дитячих магазинів «Антошка».

Одним з найбільш захоплюючих виявився третій вихід, у якому учасниці «Міні Міс Вінниця» демонстрували свої таланти. Своїми піснями, танцями, віршами та гімнастичними номерами дівчаткам вдалося вразити кожного присутнього, вкотре довівши, що у Вінниці живуть найталановитіші діти!

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

У фінальному виході дівчатка постали перед глядачами у вишуканих сукнях провідного українського бренду дитячих урочистих суконь - торгової марки «ВінеяKids». У цю мить кожна дівчинка почувалася справжньою принцесою, від якої неможливо було відвести очей. Цей зворушливий вихід відбувався під пісню у виконанні Софійки Дзюби, що у 2013 році на конкурсі здобула номінацію «Міні Міс глядацьких симпатій 2013», а потім стала володаркою титулів «Міні Міс WorldFashion 2013» та «Маленька Принцеса Світу 2014».

Щоб визначити цьогорічних переможниць членам журі знадобилося півгодини. Як і в минулі роки долю головних корон вирішували відомі вінничани: «Міс Україна 2011» Ярослава Куряча, заслужений художник України Володимир Козюк, відомий вінницький бізнесмен і меценат Сергій Капуста, півфіналіст проекту «Голос країни», переможець «Крим MusicFest» Олександр Онофрійчук, «Міс Вінниця 2014» та власниця туристичної агенції «Veronatour» Тетяна Кияшко, знаменитий вінницький дизайнер одягу Світлана Теренчук, дизайнер аксесуарів з вовни Наталія Гордополова, відомий вінницький фотограф Валентин Порохняк, власниця хореографічної студії «Шарм S» та хореограф конкурсу Валентина Гавриш, арт-директор інформаційного порталу «ТУТ ВСЕ» Олена Бессараба, директор Хмільницького дельфінарію «Доктор Дельфін» Борис Іванович Когут і спеціальна гостя свята - міжнародний координатор фестивалю «Little Miss World» Наталія Козакова.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

- По завершенні пані Наталія відмітила дуже високий рівень проведення нашого конкурсу, навіть зізналася, що у деяких аспектах можна у нас повчитися. Це було надзвичайно приємно чути, адже вона проводить ряд престижних конкурсів, зокрема, і «Міні Міс Україна», - ділиться Лілія Поліщук. - Цього року нам дійсно все вдалося на сто відсотків! І, в першу чергу, це заслуга усіх дівчаток, їх батьків та партнерів, які залюбки підтримали наш конкурс. Разом ми змогли зробити справді казкове свято для дітей! Я щиро хочу подякувати моїй найкращій команді, яка завжди була поруч і все виконувала надзвичайно професійно й оперативно: виконавчому директору конкурсу Тетяні Бронюк, оргкомітету - Катерині Гуменчук і Мар’яні Нагорній та фотостудії "PAPRIKA" в особі Олени Сотської та Павла Шалагая за чудовий відеокліп. Коли поруч такі люди, немає нічого неможливого!

Вибір переможниць проходив шляхом голосування. Кожен член журі особисто заповнював та закріпив підписом протокол, де відмічав найкращих на свою думку учасниць. А додаткові номінації серед фіналісток визначали партнери та спонсори конкурсу.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Відтак, на конкурсі «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015» було встановлено своєрідний рекорд - серед 30 учасниць розподілено аж 68 номінацій! Кожна красуня на церемонії нагородження отримала власну розкішну корону, а також срібні підвіски у вигляді корон від ювелірного партнера - фірми «Діадема», індивідуальний сертифікат на купання з дельфінами у Хмільницькому дельфінарії «Доктор Дельфін», солодкі подарунки від торгової марки «Солодка мрія», набір декупажу від магазину «Розумахи», скриньку для прикрас від магазину «Антошка», сертифікат на знижки від туристичної агенції «Veronatour» та шкільну продукцію від видавництва «Поділля».

Коли ж розпочалась офіційна церемонія нагородження переможниць, дівчатка у буквальному сенсі стояли завалені подарунками - такої кількості презентів не було ще на жодному конкурсі!

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Головними переможницями фестивалю стали 8-річна Дар’я Журбенко, що отримала звання «Гран-Прі Міні Міс Вінниця 2015», та 12-річна Олександра Гаврилюк, що здобула «Гран-Прі Міні Модель Вінниця 2015». Обидві красуні навчаються у модельній агенції «Princess» і мають чимало захоплень. У свої 12 років Олександра Гаврилюк вже є професійною моделлю, неодноразово з’являлась на обкладинках відомих журналів і була переможницею багатьох конкурсів, серед яких - престижний всеукраїнський конкурс «Міні Світ краси України», який щороку проходить у Чернівцях. А от Даринка Журбенко професійно займається вокалом та художньою гімнастикою, за плечима має 8 дитячих конкурсів краси, а в житті є надзвичайно чуйною і доброю дівчинкою. Йдучи на конкурс, вона зізнавалася, що понад усе мріє тут здобути масу вражень і нових друзів. Так і сталося! Адже за час конкурсу учасниці неабияк здружилися. Всі разом двічі вражали Вінницю масштабними флеш-мобами, які на площі Незалежності влаштовували з батьками у День Європи та в день завершення зйомок кліпу.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Познайомитися і краще пізнати одна одну під час репетицій фіналістки встигли на «Вечірці дружби», яку провели у розважальному центрі «Ігроманія», справжніми фотомоделями відчули себе на фотосесії у заслуженого художника України Володимира Козюка, море вражень і натхнення отримали під час поїздки до Хмільницького дельфінарію, а закони здорового харчування дізналися на семінарі-уроці, який провела директор медичного центру «Центр-В» Віта Багрій. І все ж найтепліші спогади у кожної учасниці залишилися від благочинної акції: кожна дівчинка особисто обирала ігри, солодощі й книги для ровесників з Луганського дитячого будинку, намагаючись у кожний подарунок вкласти частинку свого серця, щоб дітки, які їх отримали, відчули, як вінничани їх щиро люблять. Подарунки від учасниць «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015» для дітей-сиріт на буремний Схід доставили відважні волонтери, а фотозвітблагодійної акції незабаром можна буде побачити на офіційному сайті та у групах в соцмережах модельної агенції «Princess».

Володарки Гран-Прі в подарунок отримали розкішні корони, ексклюзивні золоті прикраси від «Діадеми» та подорож до легендарного «Діснейленду» у Парижі від туристичної агенції «Veronatour». Інші ж переможниці - Анна Дернова та Аміна Мазур, що у своїх вікових категоріях стали «Міні Міс Вінниця 2015», та Аліна Слівінська, Діана Багнатова і Вікторія Тріфонова, що стали «Міні Модель Вінниця 2015», незабаром під час ексклюзивного дитячого туру зможуть відкрити красу Європи.

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

За традицією свою фаворитку могли обрати й усі присутні глядачі. Публіці найбільше до душі припала чарівна Юлія Крученюк, яка і стала «Міні Міс глядацьких симпатій 2015». Красуня також поїде у «Діснейленд» іотримала золоту прикрасу від «Діадеми».

- Кожен з наших партнерів вручав дівчатам свої номінації і окремі призи, тож без почесного звання не залишилася жодна фіналістка! - ділиться радістю Лілія Поліщук. - А двоє красунь - Даринка Журбенко та Анна Дернова - вже наступного ранку після вінницького конкурсу поїхали у столицю. Даша буде боротися за звання «Міні Міс Україна 2015», а Аня - «Міні Топ-модель Україна 2015». Вже сьомого червня будуть відомі результати конкурсів. Щиро переживаємо за дівчаток і бажаємо, аби наші красуні достойно представили Вінницю на національному конкурсі. У Вінниці вони довели, що є достойними найвищих нагород!

Повний список переможниць фестивалю талантів та краси «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015»:

«Гран-Прі Міні Міс Вінниця 2015» - Дар’я Журбенко, отримала дитячий тур у «Діснейленд» у Парижі, золоті прикраси, набір для творчості, право представляти Вінницю на конкурсі «Міні Міс Україна», «Міні Модель Україна».

«Гран-Прі Міні Модель Вінниця 2015» - Олександра Гаврилюк, отримала дитячий тур у «Діснейленд» у Парижі, золоті прикраси, набір для творчості, право представляти Вінницю на конкурсі «Міні Міс Україна», «Міні Модель Україна».

«Міні Міс Вінниця 2015» - Аміна Мазур та Анна Дернова, отримали дитячий тур по Європі, набір для творчості, право представляти Вінницю на фестивалі «Міні Міс Україна», «Міні Топ-модель України».

«Міні Модель Вінниця 2015» - Аліна Слівінська, Діана Багнатова, Вікторія Тріфонова, отримали дитячий тур по Європі, набір для творчості, право представляти Вінницю на фестивалі «Міні Міс Україна», «Міні Топ-модель України».

«Міні Міс глядацьких симпатій 2015» - Юлія Крученюк, отримала золоту прикрасу і право представляти Вінницю на конкурсі «Міні Міс Україна».

«Міні Міс «Veronatour» - Юлія Крученюк, отримала дитячий тур у «Діснейленд» у Парижі.

«Міні Міс дружба» - КарінаТіханович, отримала сертифікат на 500 гривень від магазину «Чудо острів»

У Вінниці обрали маленьких красунь, які стали "Міні міс Вінниця" та "Міні Модель"

Вибір генерального партнера конкурсу - торгової марки «Ферма» - Діана Добровольська, отримала від ТМ «Ферма» планшет.

Вибір інформаційного порталу «ТУТ ВСЕ» - Мілана Душук, отримала електронну книгу.

Номінація «Натхнення» і вибір заслуженого художника України Володимира Козюка - Олександра Гаврилюк, Аміна Мазур, Світлана Романюк, отримали від художника сертифікати на фотосесію.

«Міні Міс фото 2015» і вибір відомого вінницького фотографа Валентина Порохняка - Ліза Очеретна, Наталія Шакула, КарінаТіханович, Аліна Слівінська, отримали від фотографа сертифікати на фотосесію.

Вибір школи «Princess» - Марія Форманюк, Ліза Форманюк, отримали піврічний сертифікат на навчання у школі «Princess».

Вибір дизайнера Олександра Очеретного - Лілія Добровольська, Діана Добровольська, отримали розкішні ексклюзивні пальто від дизайнера.

Вибір дизайнерів Світлани Теренчук і Наталії Гордополової (ТМ «NATAGO») - Маргарита Ткачук і Валерія Дудник, отримали право на створення сценічного образу від дизайнерів.

Вибір торгової марки «ВінеяKids» - Аліна Слівінська, отримала ексклюзивну сукню від бренду.

Вибір мережі «Антошка» - Аліна Слівінська, Вікторія Карнарук, Юлія Крученюк, отримали сертифікат на придбання товару на суму 1000 гривень.

Вибір студії звукозапису «ИначеProduction» - Ніна Нижник, Анастасія Дороган, Лілія Добровольська, отримали сертифікат на запис пісні на студії.

Вибір медичного центру «Центр В» - Антоніна Луцюк, Діана Багнатова, Ліза Очеретна, отримали від «Центру В» річний пакет «Здорова дитина» на суму 2000 гривень.

Вибір центру вивчення мов «Flash» - Діана Багнатова, Аліна Слівінська, отримали сертифікат на проходження курсу з англійської мови на 2000 гривень.

Вибір Хмільницького дельфінарію «Доктор Дельфін» - Діана Багнатова, отримала сертифікат на курс дельфінотерапії.

Вибір спортивного клубу «Нокаут» - Марія Форманюк, Єлизавета Форманюк, КарінаМушенко, отримали сімейні сертифікати на відвідування спортивного клубу «Нокаут».

Вибір розважального парку «Дитяча планета» - Діана Багнатова, Дар\'я Журбенко, Анна Дернова, Вікторія Тріфонова, отримали сертифікати еквівалентом 1000 гривень на відвідування розважального центру.

Вибір студії танцю «Шарм S» - Діана Багнатова, Аміна Мазур, Вікторія Зверхановська, Аліна Слівінська, отримали безлімітний сертифікат на відвідування танцювальної студії «Шарм S».

Вибір страхової компанії «Місто» - Дар\'я Журбенко, КарінаТіханович, Ліза Очеретна, стали обличчям компанії та отримали сертифікати на фотосесію.

Вибір салону краси "Royalbeautyhouse" - Дар\'я Журбенко, Діана Добровольська, отримали сертифікати на створенні зачіски і макіяжу у салоні краси.

Вибір магазину «Розумахи» - Юлія Крученюк, отримала набір для вишивання.

Вибір поліграфії «Ідеї успіху» - Аліна Слівінська, Єва Марія Кутинська, Маргарита Ткачук, отримали фотокниги та право розміщення свого фото на обкладинці журналу.

Вибір видавництва «Поділля» - Анна Дернова, Анастасія Долінська, Вікторія Карнарук, отримали набори чудових зошитів, блокнотів та дизайнерського картону.

Вибір журналу «Harvedkids» - Олександра Гаврилюк, отримала змогу стати персоною найближчого номеру журналу.

Вибір журналу "Магігранд FM" - Олександра Гаврилюк, незабаром з’явиться на обкладинці журналу.

Вибір журналу «Свадьба до и после» - Анна Дернова, інтерв’ю з нею вийде у найближчому номері журналу.

Вибір фотостудії "PAPRIKA" - Антоніна Луцюк, отримала сертифікат на послуги фотостудії на суму 800 гривень.

Вибір Павла Шалагая - Діана Мельник, Ніна Нижник, отримали сертифікат на курс навчання у фотошколі Павла Шалагая.

Вибір торгової марки «Солодка мрія» - Софія Сеник, Аліна Савчук, Діана Мельник, отримали сертифікат на придбання товару на суму 300 гривень.

Вибір розважального комплексу «Ігроманія» - Аліна Слівінська, отримали сертифікат на суму 500 гривень на розважальні ігрові автомати.

Фото з сайту ВИННИЦА DAILY



Переглядів: 9744
Поширень: 0