15 червня у Вінниці розпочнеться акція «Година міста» у рамках «Європейського Тижня сталої енергетики». Вона триватиме по 19 червня. У кожен з цих днів на одну годину відключатиметься «підсвітка» певних відомих об’єктів міста. Долучитися до цієї акції можуть всі охочі. Для цього потрібно вимкнути в цей час світло та електричні пристрої у своїх домівках.

Сьогодні у Вінниці розпочався Європейський Тиждень сталої енергетики, який містить в собі цілий ряд заходів, направлених на енергоефективність. Серед них – акція «Година міста», основна мета якої – привернути увагу людей до необхідності скорочення споживання енергоресурсів. 15-19 червня у її рамках вимикатиметься "підсвітка" відомих обєктів міста. У перший день з 21 до 22 години, а у наступні - з 22 по 23 годину.

Так, 15 червня «Година міста» розпочнеться з вимкнення «підсвітки» на Європейській площі та Водонапірній вежі. Завтра вимкнуть додаткове світло на майдані Незалежності. У середу – без додаткового освітлення протягом години буде Свято-Преображенський кафедральний собор. У четвер – на годину відімкніть «підсвітку» Центрального мосту через річку Південний Буг. А у п’ятницю без додаткового освітлення буде будівля Вінницької обласної державної адміністрації.

Якщо вінничани мають бажання долучитися до акції «Година міста», їм потрібно вимкнути світло і електричні пристрої у час її проведення.



Переглядів: 4670
Поширень: 0