Віче «порожніх каструль» облюбувало новий майдан у Вінниці

Черговий мітинг «порожніх каструль», він же віче, на яке прийшло зо два десятки вінничан, зібралося вже не на Площі Героїв Небесної Сотні, а під стінами Вінницької міської ради. Втретє. Нагадаємо, що на попередньому мітингу міліція затримала двох молодиків у балаклавах з пістолетом та газовим балончиком.

Політичний підтекст зібрання вже не приховується, його незмінний "ведучий" закликав присутніх зробити правильний вибір восени.

Через спеку на Вінниччині оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Дехто вже перегрівся)

У Вінниці оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки на 7-9 липня.

Нелегко в спеку й психіці. Так, користувачі соцмереж опублікували відео із жінкою, яка загорала пямо посеред проїжджої частини вулиці Київської.

 

 

 

Аваков знову розігнав ДАІ. Тепер донецьке

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков своїм наказом звільнив із посад і вивів за штат для проведення атестації всіх 625 співробітників департаменту ДАІ Донецької області.

Міністр зазначив, що після атестації чесні працівники будуть служити і готуватися до тестів та іспитів у новий поліцейський патруль.

У Києві затримали vip-прокурорів із $500 тис., діамантами та зброєю

Під керівництвом зам генпрокурора Сакварелідзе і за допомогою Голови СБУ Грицака, бійці спецгрупи АЛЬФА штурмом взяли будівлю київської прокуратури і затримали двох керівників високого рангу генеральної прокуратури і київської прокуратури.

Під час обшуку робочих місць затриманих високопосадовців правоохоронці виявили 65 діамантів, автомат Калашникова та 500 000 доларів.

"Зловмисники вилучили техніку у підприємства, що займалося видобутком піску в Київській області, чим заблокували його роботу. За "допомогу" у поверненні техніки прокурори через посередників вимагали та отримали гривневий еквівалент 150 тисяч доларів США", - поінформували в СБУ.

Весь день не припинялися спроби зам\'яти цю справу і навіть порушити кримінальну справу проти Давида Сакварелідзе за "незаконне захоплення будівлі", його прокурорам і слідчим оголосили, що вони звільнені. Цій огидній святоплясці поклав край Президент Порошенко! Він особисто втрутився і підтримав слідство і заборонив йому заважати, наказав довести справу до кінця, кого б воно не стосувалось.

Фабрику Порошенка у Липецьку заарештували

Під арешт потрапило майно фабрики на близько 1,5 мільярда рублів: склади, кілька цехів і земельна ділянка.

Накладення арешту на майно позбавляє компанію права розпоряджатися цим майном до 13 вересня 2015 року.

У центрі Москви побилися двійники Леніна і Сталіна

Двійники Володимира Леніна та Йосипа Сталіна влаштували бійку в переході станції метро.

"З заявою звернувся потерпілий Ігор Горбунов, який працює двійником Леніна на Манежній площі. За його словами, громадянин Латіфа Валієв, що працює двійником Сталіна на тій же площі, вдарив його три рази в спину парасолькою після суперечки", - повідомив прокурор Московського метрополітену Олександр Рибак.

В результаті нападу потерпілий отримав забої м\'яких тканин і був змушений звернутися в поліклініку.

Наголошується, що причиною суперечки стало професійне непорозуміння через те, що Валієв звинуватив Горбунова у співпраці з іншим двійником Сталіна.

Прокуратура взяла розслідування бійки на особливий контроль)))))))))))

Російську Воркуту у липні засипало снігом

Такого сюрпризу не очікували навіть звиклі до холодного літа воркутяни.

Російську Воркуту у липні засипало снігом

Російську Воркуту у липні засипало снігом

Російську Воркуту у липні засипало снігом



Переглядів: 3435
Поширень: 0