Про це зазначив голова облдержадміністрації Валерій Коровій сьомого липня, в ході селекторної наради під головуванням Віце-прем\'єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка щодо забезпечення будівництва фортифікаційних споруд.

В ході селекторної наради Геннадій Зубко наголосив, що головними завданнями керівників областей є інспектування якості побудованих фортифікаційних споруд. Він наголосив на тому, що терміном до 15 липня кожен з голів ОДА повинен зробити виїзди на місця і особисто перевірити та переконатися у відповідній, належній роботі по кожній фортифікаційній споруді.

Окрім того, в ході наради були зазначено про ряд областей, серед яких є Вінницька область, що вдало впоралися із будівництвом даних об’єктів.

В свою чергу Валерій Коровій зазначив, що згідно уточненого плану Міністерства оборони України, Вінницька обласна державна адміністрація веде будівництво 9 об’єктів на 3 лінії оборони. Так, станом на сьогоднішній день, завершено будівництво 9 опорних пунктів та підписано акти проміжної будівельної готовності та передано в Міністерство оборони України. По шести опорним пунктам завершено роботи та оформляються акти готовності, виконані додаткові роботи. По будівництву решти (3 об’єктах) – ведуться додаткові роботи.

Загальний стан виконання: виконано земляних робіт – 67 345 куб. м. із 67 345 куб. м. (100%); виготовлено 825 залізобетонних елементів, з яких 825 елементів доставлено на місце встановлення та змонтовано 825 залізобетонних елементи (100%); лісоматеріали 100% заготовлені місцевими лісгоспами та вивезено на об’єкти – 2826 куб. м., встановлено – 2510 куб. м. (88,8%); рівень виконання робіт із будівництва опорних пунктів та оборонних рубежів становить – 99%. Стан виконання становить – 99%. Загальна сума договору становить – 29,4 млн грн.



Переглядів: 3240
Поширень: 0