Не всі задоволені купальськими обливаннями біля мерії

На Купала найбільше водних баталій було біля фонтанів Вінницької мерії.
Проте не всі зостались задоволені. В соцмережах є й обурені перехожі, яки облила дітвора. А на Вінниччині завтра очікується спека до +37 градусів. Чи те ще буде)

ХОРТУ, ЩО СИДИТЬ В СІЗО, ПРИЙШЛА ПОВІСТКА ДО ВІЙСЬККОМАТУ

У Вінницькій області проходить шоста хвиля часткової мобілізації для заміни військовослужбовців, які були призвані при третій хвилі.
Серед інших повістку отримав і Хорт, який восьмий місяць знаходиться під слідством та утримується під вартою у Вінницькому слідчому ізоляторі. Втім, армія йому і раніше не світила.

ХОРТУ, ЩО СИДИТЬ В СІЗО, ПРИЙШЛА ПОВІСТКА ДО ВІЙСЬККОМАТУ

ДТП у Вінниці за участі нетверезого прокурора – фейк?

Прокуратура Вінниччини спростувала інформацію «Дорожнього контролю» про ДТП за участі прокурора, який перебував у нетверезому стані. Прес-служба прокуратури області заявила, що ДТП дійсно мала місце, однак скоїв її працівник однієї з будівельних компаній.

Чемпіон України з боксу жорстоко побив подружню пару, святкуючи день народження

Чемпіон України з боксу і екс-учасник команди "Українські отамани" Дмитро Руденький побив подружню пару в одному з нічних клубів Умані. Відео з камер спостереження клубу людям зі слабкою нервовою системою для перегляду не рекомендовано.

Руденький відзначав з друзями в клубі свій день народження. У якийсь момент почалася бійка. На відео можна побачити, як боксер намагається витягнути чоловіка на вулицю для подальших розбірок. У цей момент за нього заступилася дружина, Руденький переключився на неї і кілька разів ударив головою об підлогу. Крім того, від друзів Руденького дісталося і хлопцю, який заступився за подружню пару. Бійка продовжилася і за межами приміщення клубу. Унаслідок інциденту до лікарні з важкими травмами потрапили три людини.

"Якщо участь у бійці Дмитра Руденького буде підтверджено, однозначно Федерація боксу України прийме рішення про відсторонення від будь-якої діяльності. пов\'язаної з боксом, а також клопотатиме про те, щоб були зняті всі звання і титули, завойовані цією людиною", - зазначив директор "Українських отаманів" Дмитро Гайструк.

У верхах вирішується доля першого заступника Генпрокурора Гузира

Гузир – це той, хто спробував перешкодити роботі слідчої групи і заважав проводити обшук у прокурорів Шапакіна і Корнійця. Тих самих, у яких знайшли купу доларів і діаманти.

Для довідки.

У Володимира Гузира є син - Дмитро. Він теж працює в Генпрокуратурі й \'ять років тому на Житомирській трасі на своєму БВМ протаранив "Ланос". І ще вимагав з жертв ДТП 20 тисяч доларів компенсації збитку. "Газета по-українськи" тоді запитала молодого мажора, навіщо він вимагає гроші з водія "Ланоса":

У Володимира Гузира є син - Дмитро

"Я змушений був їздити на громадському транспорті. Це створювало незручності, до того ж - я потер взуття. Погіршилися відносини з друзями. Раніше вони мене кликали на відпочинок. А без машини я не зміг їздити." - відповів Гузир-молодший.

У верхах вирішується доля першого заступника Генпрокурора ГузираНаразі ж в Україні на марші реформ пролунало кілька дзвіночків.

Вперше Давид Сакварелідзе, перший заступник Генпрокурора. і Василь Грицак, голова СБУ, посягнули на корупцію у «недоторканій» Генеральній прокуратурі.

Вперше затримані високопоставлені керівники Генпрокуратури - БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА!

Вперше високопоставленого чиновника ГПУ заарештували без санкції суду - тому що скоєний злочин вимагав негайного реагування.

Вперше керівники держави миттєво і рішуче підтримали дії слідчої групи.

Вперше спецпідрозділ "Альфа" нейтралізував охорону ГПУ.

Вперше СБУ і ГПУ зробили перший крок, щоб перетворитися з головних корупційних відомств у відомства, що виконують свої обов\'язки по боротьбі з корупцією.

Зміни в керівництві СБУ і ГПУ дали дуже конкретний і очевидний результат.

Одеський губернатор отримав позов на мільйон грн

Міхо Саакашвілі здивувався на стоїй сторінці у Фейсбуку з того, що «Колишній Голова Державіаслужби подав на мене позов, заявивши, що я йому заподіяв збитків на 1 мільйон гривень через його незнаходження на посаді, з заробітньою платнею в 5 тис гривень. Він як відомий одеський літературний герой Паніковський, вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?»

Натовп китайців спровокував дівчину- самогубцю зістрибнути з 10-го поверху

У китайському місті Шеньян натовп роззяв переконав дівчину, яка все ще вагалася, зістрибнути з 10-го поверху висотки.

Натовп китайців спровокував дівчину- самогубцю зістрибнути з 10-го поверху

Напівроздягнена дівчина висунулася у вікно своєї квартири і роздумувала над суїцидом. Це одразу ж привернуло увагу перехожих. Натовп, що зібрався внизу, замість того, щоб відмовити жінку від самогубства, почав її підбурювати до стрибка. Ніхто не викликав поліцію. Ще більш цинічно на цьому тлі виглядали дзвінки друзям, щоб ті приїжджали дивитися "шоу".
"Приїжджайте і подивіться це передсмертне реаліті-шоу!» "Стрибай швидше! Я так втомився чекати", - наполягав інший чоловік з натовпу. Не витримавши тиску натовпу, жінка таки вистрибнула з вікна, розбившись на смерть.

Грошей грекам більше не дадуть

ЄС сьогодні зібрався на екстрений Саміт по Греції, народ якої на вчорашньому референдумі висловився дуже чітко- кому винні- прощаємо).

Навіть німецькому бульдозеру здорового глузду не вдалось повернути греків і на грішну землю.МВФ грошей їм більще не даватиме.

Такий от був сьогоднішній день, спекотний та місцями мокрий. А ми не забуваємо про допомогу нашим захисникам: навіть пара шкарпеток, футболка, телефонна картка або добре слово солдату – вже великий плюс до карми)



Переглядів: 3979
Поширень: 0