Секс-скандал по-вінницьки продовжиться в суді

В.о. головного лікаря обласного шкірвендиспансеру Максим Третьяков, якого вчора підлегла секретарша звинуватила в сексуальних домаганнях в неприродний спосіб, заявив журналістам, що звернеться до суду для захисту своєї честі, гідності та ділової репутації.

Судовий позов до Третьякова готує і колишній головний лікар диспансеру Сергій Бельц.

- Я буду позиватися до суду через те, що Третьяков звинувачує мене в замовленні цього скандалу. Мій опонент робить це тільки через те, що я є його основним конкурентом на посаду головного лікаря шкірвендиспансеру і на голосуванні депутатів набрав у 3 рази більше голосів.

Петро Порошенко рекламує Україну

Президент через Фейсбук попросив громадян поширювати промо-відео – весь світ має знати про потенціал України

Гіркін звинуватив Путіна в здачі Донбасу

Відео з розряду - дивитися всім, хто хоче бути в курсі останніх результатів переговорів по майбутньому Донбасу і Криму.

Стрєлков / Гіркін, як справжній фанатик, став реальною скалкою в дупі путінського режиму. Маючи доступ до тієї частини найближчого оточення Путіна, яка не згодна зі згортанням проекту "Новоросія", він ріже правду- матку на маловідомих російських інтернет телеканалах.

Фактично в цьому 6 хвилинному виступі він розповів усе про поточний стан переговорів Києва, Москви, Вашингтона, Берліна, Парижа, так як воно на сьогодні і є.

Фактично всі переговорні потуги Путіна сконцентровані в одній точці. Це шантаж України та світової спільноти за принципом - я готовий віддати Донбас з умовою того, щоб у вас не було повного контролю над ним, а ви повинні зробити вигляд, що згодні зі здачею Криму.

Так ось проблема з реалізацією цього хитрого плану вийшла, на що і вказує Гиркін, - Україна і цивілізований світ, згадавши нарешті про уроки гітлерівських домовленостей в Мюнхені, не збираються визнавати анексію Криму в обмін на повернення Донбасу.

Путін і його стратеги опинилися в глухому куті, з якого є два виходи:
1. Поступово повернути нам Донбас і Крим на наших умовах і уникнути дії санкцій.
2. Заморозити конфлікт в Донбасі на невизначений термін, змусивши залишки жителів Донеччини животіти за типом Абхазії і Південної Осетії, під п\'ятою "Моторолли", "Гіві" і інших одноклітинних без найменшої надії на краще майбутнє

Кобзон, який голосував за заборону дітям-інвалідам лікуватися за кордоном, попросив Путіна допомогти з власним лікуванням за кордоном

У цій історії як у краплі води відображена російська дійсність у всій своїй кривизні.

Кобзон помирає від раку, врятувати його може тільки операція в Німеччині. Жах його становища в тому, що гроші є, технічні можливості продовжити його життя у німецьких медиків теж є, але не вистачає дрібниці: німецької візи, в якій йому відмовляють за його минулі «подвиги». Зокрема за активну антиукраїнську позицію. За підтримку терористів йому заборонений в\'їзд на територію США і країн ЄС. Тож Кобзон не може поїхати ні до сина в Іспанію, ні до доньки в Англію, ні на операцію в будь-яку іншу країну Європи.

Кобзон, який голосував за заборону дітям-інвалідам лікуватися за кордоном, попросив Путіна допомогти з власним лікуванням за кордоном

При цьому Кобзон потрапив у те ж положення, на яке він особисто прирік тисячі тяжкохворих російських сиріт, які замість здобуття нової сім\'ї і здоров\'я на Заході змушені вмирати в російських дитбудинках. Причина - закон, що забороняє іноземне усиновлення, прийнятий за участю співака, який є депутатом Держдуми. Фактично він особисто підписав смертний вирок хворим сиротам, яких можна було врятувати. А зараз благає врятувати самого себе, пустивши на «ненависний» Захід, в жахливу «гейропу».

Але найцікавіше навіть не це, а ставлення до цієї історії російського суспільства. Згідно з опитуванням ліберальної радіостанції «Ехо Москви», більше 80 відсотків її слухачів виступають за те, щоб німці не дали Кобзону візу. Складно сказати, що це - зловтіха, почуття відновлення справедливості чи просто помста за угроблених дітей.

Цікаво, чим йому допоможе Путін?

Фоторепортаж: Як Лондон прожив день без метро

Працівники лондонського метро влаштували страйк і зупинили роботу всіх 11 ліній "підземки". Через страйк стався транспортний колапс, частині лондонців довелося йти на роботу пішки.

Як Лондон прожив день без метро

Як Лондон прожив день без метроЯк Лондон прожив день без метро

Як Лондон прожив день без метроЯк Лондон прожив день без метро

Відео "прочуханки" грецького прем\'єра за добу набрало 3,5 мільйона переглядів на Facebook

Лідер Альянсу лібералів і демократів за Європу бельгієць Гі Верхофстадт жорстко відчитав прем\'єр-міністра Греції Алексіса Ціпраса перед колегами в Європарламенті.

Ролик з Європарламенту, опублікований на сторінці Гі Верхофстадта в Facebook, за добу набрав більше 3,5 млн переглядів і понад 60 тисяч лайків і шерів.

Євродепутат розкритикував виступ Ціпраса, звинувативши у брехні, що Грецію зробили "експериментальною лабораторією для жорсткої економії»

Інтернет підірвав відеоролик про собаку-ябеду

Героями відео, яке за кілька днів набрало більше 4 мільйонів переглядів, стали дві собаки, що влаштували в будинку безлад.

На відео господиня звертається до французького бульдога, який опускає голову. Після цього жінка звертається до другої собакі, боксеру, який вказує лапою на бульдога.



Переглядів: 3982
Поширень: 0