Вінницька “Батьківщина” свариться, одне одного зеленкою обливають

Скандалом та приїздом швидкої увінчалась 17 липня конференція обласного осередку партії «Батьківщина» в готелі «Поділля» . На зустріч не пустили представника партійної служби безпеки, якого облили зі шприца зеленкою.

Потерпілого каретою швидкої відвезли в обласну лікарню ім.М.Пирогова.

Карти, гроші, два рожки

В Чернігові, де 26 липня мають відбутися позачергові вибори депутата ВР, черговий скандал. Після роздачі гречки від кандидата Корбана («Укроп» Коломойського), вже охоронці Корбана заблокували авто з нібито доказами підкупу виборців його конкурентом ід "Блоку Петра Порошенка" Березенком. В штабі останнього стверджують, що заблокована машина їм не належить, і це провокація Корбана.

Геннадій Корбан та Сергій Березенко

В авто знайшли коробку з грошима в конвертах, по 400 гривень в кожному (всього – 200 тис грн), а також два ріжки з набоями для карабіну "Сайга".

Показова оцінка подій з соцмереж:
«А Корбан такой: а они раздают прямо деньги!
А Некорбан такой: а он раздает гречку!
А Корбан такой: я укроп и патриот, а он зраднык и сепаратист!
А Некорбан такой: а он бандюк и рейдер! И просто уголовник!
А я такой : как же вы за…бали, гребаные олигархи, када ж вы бл… передохнете на..?»

Прикордонники не випустили з України депутата Ланьо

Прикордонники не випустили з України Ланьо, який є одним із фігурантів кривавих подій у Мукачевому. Депутат заявив, що просто "віз родину на море до Італії".

Київська поліція оштрафувала Парасюка за проїзд «на червоний». Для перевірки поліцейських)

Київська поліція оштрафувала позафракційного нардепа Володимира Парасюка за порушення правил дорожнього руху. Наздогнали з мигалками і оштрафували.

Парасюка оштрафувала поліція

Депутат заявив, що це він спеціально на красний поїхав, щоб перевірить нову поліцію на бдітєльность))...

Верховна Рада схвалила проект змін до Конституції

Проектом передбачено великі повноваження регіонів, їх фінансова незалежність і особливий статус окупованих територій

Частина депутатів угледіла в пропонованих змінах до Конституції спроби узаконити бойовиків і окупантів. Окремі депутати заявляли про міжнародний тиск на Україну. Зокрема, за день до голосування віце-спікер Оксана Сироїд у своєму Facebook написала, що на депутатів " здійснюється шалений тиск з боку міжнародної спільноти для того, щоб "ДНР" і "ЛНР" отримали особливий статус в нашій Конституції. Аргументують необхідністю "продемонструвати виконання Мінських домовленостей". А Гройсману напередодні голосування особисто зателефонували президент Франції Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

На засіданні були присутні представники європейських інституцій, а також заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд. Переконувати нардепів прибули особисто президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Порошенко запевняв, що зміни не передбачають особливого статусу Донбасу, що необхідно виконувати Мінські домовленості, що є загроза вторгнення Росії і що треба бути відповідальними.

Яскраво виступив Юрій Луценко, який вийшов на трибуну і жорстко обрубив – жодного особливого статусу для певних регіонів тут немає. А потім додав:

- Я – батько солдата, який стояв весь свій відведений термін у Донецькому аеропорту, і тому кажу: хватить торгувати чужою кров'ю! Досить посилати на смерть чужих дітей! Голосуєте проти – завтра на фронт! В першу шеренгу і атакуйте Донбас.

Втім, дві фракції все ж відмовились від голосування.

Ляшко сказав, що для нього поганий знак, що за постанову готовий голосувати "Опозиційний блок" і тому його фракція не голосуватиме, а "Самопоміч" натякнула на дипломатичний талант президента і його якості і підшуку кадрів – Сакварелідзе, Саакашвілі, Згуладзе…

Попереду розгляд проекту Конституційним судом, а потім – розгляд Радою, який, скоріш за все, буде теж дуже непростим. Очевидно, що на цьому етапі українській владі було важливо показати західним партнерам виконання Україною Мінських угод і підтвердити це юридично закинувши м’яча на поле РФ. Попереду ще багато розглядів і дискусій.

Порошенко анонсував вторгнення Росії

Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю CNN повідомив, що за інформацією розвідки вторгнення буде.

У мене є інформація з джерел розвідки, що вторгнення буде”, — розповів він.

У Росії оголошена термінова мобілізація

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про створення мобілізаційного резерву Збройних сил. За даними ЗМІ, уряду доручено забезпечити проведення заходів, «пов'язаних з надходженням в резерв громадян Російської Федерації, які перебувають у запасі».

Соцмережі сколихнула своїми грудьми помічниця депутата від Ляшка

22-річна помічниця Сергія Скуратовського, Валерія Єгорова своїми формами потрясла усіх. Видатні дані для видатної кар'єри

Соцмережі сколихнула своїми грудьми помічниця депутата від Ляшка

Соцмережі сколихнула своїми грудьми помічниця депутата від Ляшка Соцмережі сколихнула своїми грудьми помічниця депутата від Ляшка

Опубліковані кадри перших хвилин після трагедії MH17, бойовики порпаються в речах загиблих і фотографуються

Журналісти News Corp Australia опублікували кадри, зняті самими бойовиками на місці катастрофи Боїнга відразу після трагедії.

На відео, скріншоти з якого опубліковані виданням, записані перші хвилини після виявлення збитого бойовиками авіалайнера. На них видно, як бойовики фотографують останки загиблих пасажирів, а також оглядають їхні особисті речі.

Як повідомляє видання, бойовики оглядали сумки жертв, після чого зібрали цілу купу з мобільних телефонів та особистих речей пасажирів.

Командир, який прибув на місце, наказує усім цивільним очистити територію і нічого не знімати через побоювання, що кадри потраплять до інтернету.



Переглядів: 4447
Поширень: 0