У Вінниці на проспекті Космонавтів,23 завершено ремонт приміщення для розташування Центру обслуговування споживачів ЖЕКу №6. До початку осені планується завести туди меблі та оргтехніку, і починаючи з вересня мешканці будинків, які обслуговує цей ЖЕК, отримають якісно інші умови прийому громадян.

За два останні роки у Вінниці за стандартами обслуговування та принципами роботи Прозорих офісів на базі житлово-експлуатаційних підприємств створено вже сім Центрів обслуговування споживачів. Перший центр такого зразка з’явився у 2012 році у ЖЕКу№15. На сьогодні робота з мешканцями у такому форматі вже організована у ЖЕКах №5,7,12,15, «Бокуд» та в ЖЕО. А з осені такий центр запрацює й при ЖЕку№6.

Незабаром у Вінниці відкриється сьомий Центр обслуговування споживачів, який працюватиме при ЖЕКу №6

«Це вже сьомий Центр, який ми створюємо у ЖЕКах. На сьогодні ми вважаємо, що цього достатньо, будемо бачити по ситуації. Але з попередніх планів саме цим Прозорим офісом ми вже виходимо на завершальний етап», - сказав в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов.

У Центрі буде створено орієнтовно 10 робочих місць, де здійснюють прийом громадян працівники ЖЕКу, департаменту житлового господарства, ГО «Асоціації старших по будинку», КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», ДП «Теплокомуненерго «Маяк», ВМЕМ, КП «Вінницяоблводоканал». Також у центрі приймає дільничний інспектор.

Незабаром у Вінниці відкриється сьомий Центр обслуговування споживачів, який працюватиме при ЖЕКу №6

Такий підхід до надання послуг вінничанам, який вже працює в інших ЖЕКах, люди оцінюють досить позитивно. Депутат Вінницької міської ради Олександр Парвадов, який ініціював створення такого центру на базі ЖЕКу№6, розповів, що люди дуже чекають його відкриття.

«Я тут не просто депутат на цьому окрузі, я і проживаю у цьому районі і користуюсь послугами, які надає нам шостий ЖЕК. Тому я від імені мешканців хочу висловити подяку Сергію Анатолійовичу Моргунову і команді, яка сьогодні при владі, за те, що виконують свої обіцянки. Я думаю, що цей Прозорий офіс значно покращить якість обслуговування мешканців і вони вільно, без черг зможуть отримувати достовірну інформацію і кваліфіковану допомогу, і запевняю, що люди тут дуже чекають відкриття цього Центру», - сказав Олександр Парвадов.

Незабаром у Вінниці відкриється сьомий Центр обслуговування споживачів, який працюватиме при ЖЕКу №6

Роботу Центру координуватиме адміністратор, який консультує відвідувачів та направляє до відповідних спеціалістів. В приміщенні буде вестись відеоспостереження, яке виведено на пульт диспетчерів «Цілодобової варти», та працюватиме Wi-FI.

На сьогоднішній день ЖЕК№6 обслуговує 70 будинків, у яких проживає 11 тисяч 700 мешканців.



Переглядів: 4285
Поширень: 0