У Вінниці завершив роботу Регіональний форум розвитку громадянського суспільства "Громада-Влада-Бізнес: стратегічний діалог"

Такий масштабний майданчик для комунікації та співпраці громадського сектору з потенційними партнерами та донорськими організаціями організував фонд ІСАР "Єднання" у партнерстві з Адміністрацією Президента України. Підтримала проведення форуму і Вінницька міська рада.

Довибори у Чернігові виграв Березенко

Відповідні дані оприлюднені на сайті ЦВК після опрацювання 100% бюлетенів.

Таким чином, перемогу Чернігові здобув кандидат від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Сергій Березенко з 35,90% голосів. На другому місці - кандидат від партії "Українське об'єднання патріотів - "Укроп" Геннадій Корбан з 14,76% голосів.

Довибори у Чернігові виграв Березенко

Вибори і виборчий процес в Чернігові супроводжувалися гучними скандалами. Зокрема, на сайті 24 каналу було оприлюднене повідомлення, що начебто у Чернігові зафіксовано спортивних молодиків з вінницьким акцентом. Сайт не повідомляв, яким чином вдалося визначити цей «яскраво виражений вінницький акцент»)

В суботу ввечері президент України Петро Порошенко заявив, що вважає ганьбою передвиборчий процес в 205 окрузі. У зв'язку з цим президент ініціює цього тижня закон про "відповідальність за гречку».

Корбан відмовився очолювати "Укроп"

Екс-заступник Ігоря Коломойського на посту дніпропетровського губернатора Геннадій Корбан після програшу виборів у Чернігові пішов у відставку з поста голови політради партії "Укроп".
Про це він написав у Facebook.

Порошенко ветував закон, яким хотіли "забрати" у пенсіонерів субсидії

Президент України Петро Порошенко ветував закон №2676, що змінює процедуру нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам.

Законопроект було підготовлено з метою спрощення процедури оформлення пенсіонерами та інвалідами субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

У Дніпропетровську почалося опитування щодо зміни назви: лідирує Дніпро

У Дніпропетровську розпочали опитування жителів щодо варіантів нової назви міста. Наразі найбільше голосів набрала назва Дніпро (44,7 відсотка).

У Дніпропетровську почалося опитування щодо зміни назви

Загалом учасникам голосування пропонують обрати одну з 9 назв: Дніпропетровськ, Дніпрослав, Дніпро, Січеслав, Дніпровськ, Дніпрополь, Кодак, Новий Кодак, Святослав.

Як відомо, у квітні 2015 року Верховна Рада України ухвалила закон про засудження комуністичного й нацистського тоталітарних режимів. За законом, зокрема, перейменуванню підлягають обласні центри Кіровоград та Дніпропетровськ.

Кількість загинувших у ДТП за участі голови Конституційного суду збільшилась до трьох людей

"Toyota Camry" голови зіткнулась біля Полтави з Nissan, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. Чоловік і дружина загинули на місці, їх 12-річний син помер вже в лікарні.

Кількість загинувших у ДТП за участі голови Конституційного суду збільшилась до трьох людей

Очевидці трагедії повідомили журналістам, що авто судді їхало зустрічною смугою на великій швидкості, а пасажир "Toyota Camry" - Юрій Баулін – нібито був п'яним, і внаслідок ДТП отримав травми голови і ноги.

Кількість загинувших у ДТП за участі голови Конституційного суду збільшилась до трьох людей

Журналісти видання "Полтавщина" повідомили також, що після зіткнення на спідометрі авто глави суду була швидкість 100 кілометрів на годину. Слідом за "Nissan" їхала "вісімка", яку також зачепило (є постраждалі).

Нардеп Єрємєєв знаходиться в комі після падіння з коня

Волинський мільярдер і лідер парламентської групи "Воля народу" травмувався на кінній прогулянці, впавши з коня. Попри стан коми його транспортували вертолітом з луцької реанімації в столичну клініку «Борис».

Прес-служба «Волі народу» повідомляє, що вирішується питання про його транспортування за кордон. Вітчизняній медицині рідні та колеги Єрємєєва схоже не довіряють.

Ігор Єрємєєв — бізнесмен і політик, народний депутат. Співвласник групи "Континіум", якій належать Херсонський нафтопереробний завод та мережа АЗС — WOG. Його статки оцінюються в $95 млн.

У центрі Львова невідомі підпалили "Сбербанк Росії", ще у двох відділеннях побили вікна

У Львові вночі невідомі скоїли підпал приміщення відділення банку, в яке закинули "коктейль Молотова", а також побили вікна в будівлях ще двох відділень

З АТО намагались вивезти БТР, подарований волонтером «Айдару»

З АТО намагались вивезти БТР, подарований волонтером «Айдару»

Фура з БТР рухалась із Щастя в Чернівецьку область з метою продажу машини. Ніякої зради в добробатах, просто бізнес…

У Міноборони показали нову форму для військових

"Волонтерський десант" Міноборони презентував нові зразки форми для українських військових. Це відбулося в Міністерстві оборони у понеділок у присутності президента Петра Порошенка.

У Міноборони показали нову форму для військових

Як повідомили розробники, форма створюється за стандартами НАТО, однак її колір відрізняється від НАТОвської для ідентифікації українських бійців.

У Міноборони показали нову форму для військових

Військових боєкомплект є мобільним і кожен боєць зможе вдягати його частини на себе відповідно до своїх потреб у бою.

“Все в конопле бл#” : як терористи маскують танки (ВІДЕО 18+)

Бойовики «ДНР» припаркували свій танк у полі з коноплею. Один безперервно регоче, другий — ходить з камерою і коментує усе, що відбувається. Користувачі соцмереж уже жартують. Мовляв, Україна застосувала проти «ДНРівців» ботанічну зброю.

Українське пиво "Оболонь" переїжджає в Москву

Пиво під ТМ Оболонь буде випускатися на заводі Московської пивоварної компанії. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, Росспоживнагляд з 15 серпня заборонив ввезення до Росії спиртних напоїв і пива деяких українських виробників.

Чорноморський флот зганьбився на очах Путіна

В окупованому Севастополі гучний військово-морський парад з нагоди Дня військово-морського флоту Росії увінчався провальним запуском ракети з одного із кораблів.

Чорноморський флот зганьбився на очах Путіна

Ракета розвалилась відразу після старту наче китайський феєрверк. Нанотехнології)

В Росії закривають доступ до YouTube

Роскомнагляд вніс до реєстру заборонених сайтів YouTube згідно з рішенням Московського міськсуду.

За даними ЗМІ Росії, таке рішення було прийнято згідно скарги заявника - телекомпаніі "ТНТ-телемережа". За даними телеканалу, деякі серії серіалів були вкрадені і розміщені на YouTube.



Переглядів: 3842
Поширень: 0